Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam676
Toplam Ziyaret1668318

TUNÇ,“İLİM DAİMA YOLUNUZ OLSUN “

AK Parti Seyhan Belediye Meclis üyesi Mustafa Tunç, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 101'nci yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bur kutlama mesajı yayınladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seyhan Belediye Meclis üyesi Mustafa Tunç, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 101'nci yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bur kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Seyhan Belediye Meclis üyesi Mustafa Tunç, "Şanlı Cumhuriyetimizin temel taşı olan Gazi Meclisimizin açılışının 101'nci yıldönümü ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın haklı onurunu ve gurunu yaşamaktayız" dedi.

Dünya'da çocuklara Bayram hediye eden tek liderin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün olduğuna dikkat çeken Mustafa Tunç, "Ülkemizi geleceğe taşıyacak çocuklarımızın, şanlı tarihimizden alacakları güç ve inançla Türkiye'yi daha iyi konumlara getireceklerine inancım tamdır, İlim daima yolunuz olsun. Pandemi dolayısıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını alanlarda coşkuyla kutlayamadık. Ancak alınan tedbirlere uyarak inşallah yakın zamanda bu salgından kurtulacağız ve Bayramlarımızı coşkuyla kutlayacağız. Bu vesile ile başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyor,  tüm çocuklarımızın  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum" şeklinde konuştu.

 

146 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339