Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam533
Toplam Ziyaret1684630

KARAİSALI ÜLKÜ OCAKLI ŞABAN GÜL'ÜN BAŞARISI

TRT ekranlarında yayınlanan “Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasına” katılan Karaisalı İlçesinde yaşayan Şaban Gül, bunun güzel bir örneğini teşkil etti.

Şaban Gül, Ülkü Ocaklarını gururlandırdı. TRT ekranlarında “Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasına” katılan genç Ülkücü Şaban Gül örnek oldu.

TRT’deki Kur'an-ı Kerim’i 'Güzel Okuma Yarışması'nı seyredenleri mest eden Ülkü Ocaklı Genç ülkücü Şaban Gül, sesi ve ahlakıyla büyüledi. Ülkü Ocakları Türkiye'nin her tarafından teşkilatlanarak gençlere milli ve dini değerleri öğretirken diğer taraftan yetenekleri doğrultusunda da yetişmelerine katkı sağlayor.

Türk İslam davasını yaşamak ve yaşatmak adına, kurulduğu günden bu yana eğitim veren ve farklı alanlarda başarıyı hedefleyen Ülkü Ocakları, her platformda kendisini gösteriyor. Ülkü Ocaklı gençler, "Bir elinde bilgisayar, diğerinde Kur'an olsun" parolasıyla vasıfları doğrultusunda bulundukları sahada en iyi olma yolunda yürüyorlar.

TRT ekranlarında yayınlanan “Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasına” katılan Karaisalı İlçesinde yaşayan Şaban Gül, bunun güzel bir örneğini teşkil etti.(Kaynak:Kapsam haber)

687 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351