Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam330
Toplam Ziyaret1685085

AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER ADANA İL MÜDÜRLÜĞÜ KARAİSALI’DA TOPLANDI

Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Adana İl Müdürlüğü ay sonu değerlendirme toplantısını Karaisalı İlçesinde Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde yaptı.

Vahit Şahin

Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Adana İl Müdürlüğü ay sonu değerlendirme toplantısını Karaisalı İlçesinde Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde yaptı.

Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Adana İl Müdürü Nevzat Özer, Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda, kuruluşların genel durumunun, yürütülen mesleki çalışmaların ve yapılması planlanan eğitimlerin ve etkinlikler ile projelerin aşamalarını görüştüklerini söyledi.

Sosyal Hizmet Merkezlerinin daha etkin işleyişi konusunda görüş alışverişinde bulunulduğunu ifade eden Özer, ”Devletimizin gören gözü, tutan eli olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Karaisalı Kaymakamı Mehmet Kaya toplantıya bir süre eşlik etti. İl Müdürü Özer, Karaisalı Kaymakamı Mehmet Kaya’ya ziyaretleri için teşekkür etti.

İl Müdürü Özer ve diğer katılımcılar daha sonra Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini gezerek, kuruluştan hizmet almakta olan engelli bireyler ve kurumda çalışan personellerle sohbet etti.

Toplantının ardından il müdür yardımcıları, şube müdürleri, kuruluş müdürleri ve avukatlar ilçenin tarihi ve doğa güzelliklerinden olan Kapıkaya Kanyonu, Varda Köprüsü, Yerköprü ve Karapınar Parkını gezdi.

495 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351