Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi21
Bugün Toplam505
Toplam Ziyaret1685938

KARAİSALILILAR DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA HASAN DÖNMEZ SEÇİLDİ

15 kişilik yönetim kurulunda 9 belediyeci bulunuyor. Karaisalılılar Derneği Başkanlığına Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyesi AK Partili Hasan Dönmez seçildi

BELEDİYECİ AĞIRLIKLI YÖNETİM OLUŞTURULDU:Yönetim kurulunda Karaisalı ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri MHP’li Abdullah Kaçar, Cemal Demirdağ ve AK Partili  Mustafa Ekici, CHP’li Yüreğir ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyesi İsmet Yüksel, İYİP’li Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Sertaç Durak,  Seyhan Belediye Meclis Üyesi AK Partili Ali Coşkun, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gildir, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Yuşa Davarcı bulunuyor.

Yönetimde ayrıca işadamı  Mehmet Adil Gültekin ve  MHP'li eski belediye meclis üyesi Mustafa Akkuş, AK Parti Çukurova eski İlçe Başkanı Ramazan Çırak, Çiçekçi Rıfat Yılmaz, Dr.Uğur Ünaldı ve Zati Durna da görev aldı.

 İŞTE LİSTE:

KARAİSALILILARDAN DUBLE YOL BEKLENTİSİ

Öte yandan Yusuf Zopçuk adlı okurumuz sosyla medyada Karaisalılılar Derneği yeni yönetimine hayırlı olsun dileğini iletirken daha önce gündeme getirdiği duble yol isteğini Dönmez'den de talep etti. Zopçuk açıklamasında, "Hayırlı olsun.Allah yolunu açık etsin inşallah duble yol için destek ve takiplerini bekliyoruz. Karaisalı'nın olmazsa olmazı duble yol projesini gerçekleştirmelerini temenni ediyoruz saygılarımla" ifadelerini kullandı.
DERNEK YÖNETİMİNE İLK SOMUT PROJE TEKLİFİ
Başta Başkan Hasan Dönmez ve çoğu belediyeci olan yönetim kurulu üyelerine önüne ilk somut proje olarak ortaya konan bu olayın üstesinden gelip gelemeyeceklerinin de gazete olarak takipçisi olacağımızın da bilinmesini istiyoruz.

BAŞARILAR DİLİYORUZ
Karaisalılılar Derneği yeni yönetim kuruluna başarılar diliyoruz.
KARAİSALI HABER

732 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231