Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam246
Toplam Ziyaret1667888

Ramazan Çimen 'ASKF' listesini açıkladı

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı Ramazan Çimen 30 Martta yapılacak genel kurul öncesi yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı.Çimen,"Ben spor sevdalısıyım" dedi.



TSYD tesislerinde gazetecilerle bir araya gelen ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen kulüplerin adayı olarak seçime gireceklerini söyledi.
Amatör ruhla profesyonel yönetim anlayışını takip edeceklerini ifade eden ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen şunları söyledi.
“Yeni ASKF'de her şey yeni olacak. Sportmenliği, adalet, sevgi ve saygı anlayışıyla çalışmalarımızda, kulüplerimize rahat nefes aldırmak istiyoruz. Amacımızın koltuk olmadığını, hizmet olduğunu belirtmek isterim. Güçlü amatör, güçlü ASKF, şeffaf ASKF olgusuyla yola çıktık. ASKF'nin gerçek sahibi amatör spor kulüpleridir”
Çimen, Adana'da 500'e yakın amatör spor kulübü bulunduğunu, ancak bunlardan 220'sinin ASKF üyesi olduğunu belirterek,"Gönül isterdi ki burada en az 400 kulüp bulunsaydı" dedi.
Taahhütlerini sözde kalmaması için kitapçık haline getirdiklerini kaydeden Çimen, tarafsız olacaklarını, kavgacı değil, birleştirici ve barışçı olacaklarını ifade etti.
"Biz birilerinin değil, tüzüğün değil, kulüplerin adayıyız" diyen Çimen, "Yeni ASKF'de her şey yeni olacak,sportmenliği, adalet, sevgi ve saygı anlayışıyla çalışmalarımızda, kulüplerimize rahat nefes aldırmak istiyoruz. Amacımızın koltuk olmadığını, hizmet olduğunu belirtmek isterim. Güçlü amatör, güçlü ASKF, şeffaf ASKF olgusuyla yola çıktık. ASKF'nin gerek sahibi ASKF başkanı değil, amatör spor kulüpleridir ve öyle de
kalacaktır" şeklinde konuştu.
Daha sonra yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üye adayları kendilerini tanıtan kısa konuşmalar yaptı. Soru ve yanıtlardan sonra ASKF adayları topluca anı fotoğrafı çektirdiler.
YÖNETİMDE 2 KADIN VAR
Ramazan Çimen açıkladığı yönetim listesinde iki kadına yer verdi. Asil yönetimde Esma Yücelenmiş ve yedek üyelerde ise Oya Şahbaz bulunuyor.
RAMAZAN ÇİMEN'İN LİSTESİ
Başkan: Ramazan Çimen
Genel Sekreter: Mustafa Hakan Aslan
ÜYELER
Yahya Kantur, Ercan Kurgun, Mustafa Çiçek, Esma Yücelenmiş, Fetullah Kayğun, Zülfülar
Burunsuz, Arif Tunç, Ramazan Yıleri, Alican Açıkbaş,
DENETİM  KURULU
Haluk Birgül, Mustafa Toksöz, Kadir Palabıyık

278 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436