Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam188
Toplam Ziyaret1667830

İYİP'Lİ KORAY AYDIN'A ADANA'DAN TEPKİ

Ay Yıldız hareketi adına açıklamalarda bulunan Ayhan Binboğa, "14 Ülkücü kökenli Milletvekillerine oy verilmemesi konusunda mesajı çektirdiği iddia edilen Koray Aydın’ın Adanayı ani ziyareti bu anlamdada önem taşımaktadır" ifadesini kullandı.

Ay Yıldız hareketi adına Ayhan Binboğatarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"20 Mart 2021 Cumartesi günü İYİ Parti Adana il ve İlçe teşkilatlarından il yöneticileri,il,ilçe,üst kurul delegeleri,ilçe divan üyeleri ve başkan yardımcılarının istifalarını gerekçeleri ile belirterek istifalarını açıklamaları iyi parti genel merkezinden dikkatle ve yakından takip edildiğini biliyorduk.
Adana il başkanlığının sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda iyi Parti teşlikatlardan sorumlu Genel başkan yardımcısı Koray Aydın’ın Adana’yı ziyaret edeceği ve bunu da üye katılımı duyurusu ile yapılması tarafımızca manidar bulunmuştur.istifa basın açıklamasında 20 eylül 2020 tarihinde Ankarada yapılan genel kongrede GİK adaylık başvurusu olmayan Adana Milletvekili İsmail Koncuk,Ümit Özdağ,gibi 14 Ülkücü kökenli Milletvekillerine oy verilmemesi konusunda mesajı çektirdiği iddia edilen Koray Aydın’ın Adanayı ani ziyareti bu anlamdada önem taşımaktadır.
İyi partinin kuruluşundan bu yana yaklaşık 3 yılı aşkındır Adana’ya gelmeyen teşkilattan sorumlu başkan Koray Aydın zamanlaması teşkilatlara hesap mı ? soracağı anlamını taşıyor.
Ak partinin kapalı spor salonunda yapılan kongresini sosyal medyadan eleştiren iyi parti milletvekilleri ve il başkanlığı tüm herkesi Adana Aski kapalı spor salonuna kalabalık olmaya davet etmesi de salgın hastalığın bulaş riskini arttıracağı endişesi taşımaktadır."

201 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436