Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam616
Toplam Ziyaret1681701

İYİ PARTİ KARAİSALI'YI ZİYARET EDECEK

İYİ Parti Genel Merkezi 28-29 Mart Pazar ve Pazartesi günleri Adana’ya büyük bir çıkartma yapacak. Bu kapsamda İYİP'liler Pazartesi günü Karaisalı'ya gelecek

Bu konuda Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, şu açıklamayı yaptı.

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in "Millet Bizi Çağırıyor" diyerek başlattığı İl ve İlçe Gezileri çerçevesinde ,Genel Merkez Başkanlık Divanı Üyelerimiz, Millet vekillerimiz, Gik Üyelerimiz, Kurucular Kurulu Üyelerimiz , Merkez Disiplin Kurulu Üyelerimiz ,her hafta heyetler halinde İl, İlçe gezilerinde vatandaşlarımızı,STK ları ziyaret ederek isteklerini birinci ağızdan dinlemekte ve TBMM taşımaktadır.
Bu hafta Teşkilat Başkanımız, Bayındırlık ve İskan eski Bakanımız Sn. Koray Aydın başkanlığındaki heyet Adana’da İYİ Parti Üye Katılım ve hemşerilerimizle buluşma programına güçlü bir heyet ile geliyorlar. Ankara Mv.Teşkilat Başk. Yard. Halil İbrahim Oral ,Gik Üyesi Teşkilat Başk.Yard.Mehmet Arslan, Gik Üyes, Teşkilat Başk.Yard. Mümin İnan , Isparta Mv. Aylin Cesur, Aksaray Mv. Ayhan Erel, Mersin Mv. Behiç Çelik, , Gik Üyesi Burhanettin Kocamaz, , Gik Üyesi Ümmü Gülsüm Paksoy,Gik Üyesi Süleyman Sırrı Özdolap, Gik Üyesi Şükriye Sevin Çağlayan, Mahalli İdarelerden Sorumlu Bşk.Yrd. Şule Gök Tüdeş, Kurucular Kurulu Üyesi Birol Büyüköztürk, Kurucular Kurulu Üyesi Sıtkı Polat, Kurucular Kurulu Üyesi Nihal Ağca, Kurucular Kurulu Üyesi Sinem Uludamar ile birlikte 28-29 Mart günlerinde şehrimizde çeşitli programlar icra edeceğiz.
Bu çerçevede 28 Mart Pazar günü saat 12 De Atatürk Aski Spor Salonunda İyi Parti Üye Katılım ile başlayacak Program ardından. Saat 16 diş polikliniği açılışı, Saat 17 Sarıçam İlçe Başkanlığı yeni binasının açılışı
29 Mart Pazartesi günü ise şehrimizin ilçelerinde çeşitli programlar icra edeceğiz. Bu çerçevede Seyhan,Çukurova,Yüreğir Ceyhan,Karaisalı,Sarıçam,Kozan ilçelerimizde teşkilatlarımız ve vatandaşlarımız ile buluşacağız. meslek kuruluşlarını, STK’ları ziyaret edeceğiz. Esnafımızla buluşacağız, vatandaşımızla dertleşecek, sorunlarını dinleyeceğiz. İYİ ve Cesurların seslerini, iktidara yürüyüşünü, tüm ülkemize duyuracağız."

159 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704