Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam692
Toplam Ziyaret1681777

Başkan Akın, Karaisalı Belediyesi'ne misafir oldu

Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası Genel Başkanı ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın misafiri oldu.

Sendikal faaliyetlerin görüşüldüğü ziyarette Başkan Akın, misafirperverliği için Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a teşekkür etti. Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Akın; “Adana programımıza Pozantı Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi’nin ev sahipliğinde devam ettik. Değerli Belediye Başkanlarımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN KARATAŞ İLÇESİNİ GEZDİ

Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası’nın toplantılarına katılmak üzere Adana’ya giden Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası Genel Başkanı ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karataş ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’u makamında ziyaret ederek, ilçe programına başlayan Akın, belediye çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. İlçedeki tarihi mekanlarla ilgili bilgi alan Başkan Akın, ilçeyi ve Karataş Belediyesi tesislerini de gezdi.

Kooperatif Ürünlerini Hediye Etti

Nazik ziyaretleri için Başkan Akın’a ve beraberindeki heyete teşekkür eden Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Karataşlı kadınları desteklemek amacıyla ürünlerini daha fazla kişilere ulaştırmak için kurulan Karataş Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin ürünlerini Başkan Akın’a hediye etti.

“Güzel İlçeyi ve Belediye Tesislerini Gezdik”

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Mahalli İdareler İş Veren Sendikası yönetim kurulu ve istişare toplantıları programı kapsamında Adana’dayız. Bu program çerçevesinde Karaisalı Belediyesi’nin ardından Adana'mızın şirin ilçesi Karataş'a misafir olduk. Güzel ilçeyi ve belediye tesislerini gezdik. Bizleri ağırlayan Karataş Belediye Başkanı Sayın Necip Topuz’a teşekkür ediyorum” dedi. Akın, ziyaret sonunda Başkan Topuz’a Tel Kırma işlemeli tepsi hediye etti.

GENEL BAŞKAN AKIN, ÜYELERİYLE ADANA BULUŞTU

Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası Genel Başkanı ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Sarıçam Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası’nın Yönetim Kurulu Toplantısına başkanlık etti. Toplantı öncesi Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret eden Akın, Başkan Uludağ’a çeşitli hediyeler takdim etti. Nazik ziyaretleri için Başkan Akın’a ve beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Uludağ, Sarıçam ile ilgili bilgiler verdi.

Sendikal Faaliyetlerle İlgili Değerlendirmelerde Bulundu

Belediye ziyaretinin akabinde Akın, Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası’nın Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. Yoğun katılımın olduğu toplantıya Başkanlık eden Akın, sendikal faaliyetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Akın, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Toplantıya Katılan Üyelerine Teşekkür Etti

Toplantı sonrası yaptığı açıklamada Akın; “Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası toplantıları için bulunduğumuz Adana’da Sarıçam Belediyesi’ni ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ’a ilgisi ve misafirperverliği için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz. Bu ziyaretimizin akabinde de Sarıçam Belediyesi ev sahipliğinde Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası’nın yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdik. Toplantıya katılan değerli Belediye Başkanı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

311 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398