Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam876
Toplam Ziyaret1669262

KAYMAKAM KAYA’DAN HALK SAĞLIĞI İÇİN MÜCADELE EDENLERE TEŞEKKÜR

Kaya, “Denetim ekiplerimiz ile normalleşme sürecinde alınan kararları uygulamaya başlayacağız. Özellikle vatandaşların bir araya geldiği düğün salonları, kıraathaneler gibi ortamları sıklıkla denetleyerek virüsün yayılmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi

Karaisalı Kaymakamı Mehmet Kaya, pandemi sürecinde halk sağlığı için çaba sarf eden tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Kontrollü normalleşme sürecinde Karaisalı Kaymakamı Mehmet Kaya'nın başkanlığında ilgili kurum amirleri ile birlikte değerlendirme toplantısı yapıldı.

Karaisalı Kaymakamı Mehmet Kaya, ''Orta Riskli İller arasında yer alan Adana'da bizler tüm kurumlarımızla koordinasyon halinde çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı aldığımız tedbirlere uyma noktasında yönlendiriyoruz. İlimizde ve ilçemizde risk durumunun önümüzdeki günlerde artmaması için tüm kurumlarımızla istişare halinde olacağız. Ayrıca denetim ekiplerimiz ile normalleşme sürecinde alınan kararları uygulamaya başlayacağız. Özellikle vatandaşların bir araya geldiği düğün salonları, kıraathaneler gibi ortamları sıklıkla denetleyerek virüsün yayılmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Karaisalı Kaymakamı Megmet Kaya, tüm vatandaşların başta maske, mesafe ve temizlik tedbirleri olmak üzere alınan kararlara uymalarını isteyerek, pandemi sürecinde halk sağlığı için çaba sarf eden tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

 

179 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339