Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam209
Toplam Ziyaret1667851

YÜREĞİR'DE DEV KAZANLARDA PİŞİYOR, KAPI KAPI DAĞITILIYOR

Aşevinde günün ilk saatlerinde pişirilen yemekler günde ortalama 2 bin 500 kişiye ikram ediliyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Yüreğir Belediyesi, Aşevi hizmetiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek imkânı sunuyor. Aşevinde günün ilk saatlerinde pişirilen yemekler günde ortalama 2 bin 500 kişiye ikram ediliyor.

İNSAN SAĞLIĞI ÖN PLANDA TUTULUYOR

Selahattin Eyyubi Mahallesi’ndeki Aşevi hizmetiyle Yüreğir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Dev kazanlarda ve hijyenik koşullarda pişirilen yemeklerde insan sağlığı ön planda tutuluyor. Aşevinde, engelli, yaşlı ve hasta vatandaşların da günlük yemek ihtiyaçları karşılanıyor.

VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Geçici destekler yerine vatandaşların daima yanında olmayı ilke edindiklerini belirten Yüreğir belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet üretiyor, ilçemizde dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergilemeye gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın sofralarına kadar ulaşan yemeklerimiz gıda mühendislerinin denetimlerinden geçiyor. Kaliteden ödün vermeden kapasitemizi artırmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Kapılarına kadar getirilen yemekler sayesinde yüzleri gülen ihtiyaç sahipleri, memnuniyetlerini boş yemek kaplarına yazıp bıraktıkları mektup ve notlarla aşevi yetkililerine iletiyor. Yazılan mektup ve notlarda Başkan Kocaispir’e ve belediye çalışanlarına hayır duaları ile teşekkür ifadeleri yer alıyor.

126 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339