Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam978
Toplam Ziyaret1669364

MCP 55 ilde atama yaptı

MCP'nin Karaisalılı olan Genel Başkan Vekili ve Teşkilat Başkanı Yaşar Özer,"Ne Sağcı,Ne Solcu,Ne Dinci,Ne Saraycı,Ne Cemaatçi,Ne Natocu,Ne Şatocu, kesinlikle değiliz" dedi.


Kısa adı MCP olan Milliyetçi Cumhuriyet Partisi'nin Karaisalılı Genel Başkan Vekili ve Teşkilat Başkanı Yaşar özerYaşar özer, "13 Kasım 2020 Tarihinde sayın Fehmi Hataş liderliğinde kurulan, Milliyetçi Cumhuriyet Partisi kurulduğu günden bu güne 55 il atamasını gerçekleştirerek, siyaset arenasına hızlı bir giriş yapmıştır" dedi.

özer yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
"3 ay gibi kısa bir sürede, seçimlere girme yeterliliği için gerekli olan 41 il oluşumunu tamamlayan MCP,24 şubat 2021 tarihinde ilçe kongrelerine, şehit gazeteci Hasan TAHSİN’in anısına,düşmana ilk kurşunun sıkıldığı il olan güzel İzmir’imizden start vermiş,Buca ve Karabağlar ilçelerinin kongreleri gerçekleştirilmiştir.
Buca ve Karabağlar ilçe kongrelerine Genel Başkanımız sayın Fehmi Hataş,Genel Başkan Vekilimiz ve Teşkilat Başkanımız sayın Yaşar Özer,Genel Sekreterimiz sayın Hüseyin Dinç,Genel Başkan Baş Danışmanımız Bekir Kırım,Ege Bölge Başkanı Cengiz Temizyürek,Genel Merkez Yöneticilerimiz,il Başkanlarımız,İlçe Başkanlarımız,Parti üyeleri ve çok sayıda vatandaşımız katılmıştır..
Kongrede bir konuşma yapan MİLLİYETÇİ CUMHURİYRET PARTİSİ Genel Başkanı Fehmi Hataş, “TÜRKİYE iki kutup arasında çaresiz değildir. Ülkemizin ve Milletimizin aydınlık geleceği için yeni bir yol mümkündür. TÜRK siyasetinde 2 kutuplu çıkmaza karşı alternatif olma vaadi ile yola çıkan Milliyetçi Cumhuriyet Partisi sorun olmak için değil, sorunları çözmek, çare olmak için kurulmuştur” dedi.

Hataş, MCP’nin kurulma sebebini kısaca bu şekilde özetledi:

"Sorunu olanlar sorunları çözemez"

1938 den bu yana 83 yıldır ülkeyi yönetenler, bizzat sorunun kaynağıdırlar.
Milletinden kopuk yaşayan,kendisini aydın olarak niteleyen yandaş akademisyenleri, işbirlikçi basını, işbirlikçi İş dünyası, Tüsiad’ı, Müsiad’ı, cemaat’i, tarikat’ı ve siyaset dinozorları ile bu ülkeyi yönettiklerini zannetmektedirler.
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK dönemi hariç, gelen tüm siyasetçi görünümlü kuklaların ipleri her daim belli güçlerin elinde olmuştur.
İnsanımızı köleleştirmek adına,Dinimizi, ATATÜRK Cumhuriyetini ve ilkelerini,Milliyetçiliği,hatta bizzat ATATÜRK’ü, kullanarak milletimizi milliyetsiz, Cumhuriyetin kuruluş felsefesinden kopmuş, içi boşaltılmış,dini duyguları yıpratılmış ve sorgulamadan sadece şükreden bireyler haline gelmemiz sağlanmaya çalışılmıştır.
Hangi etnik kökene,ırka, dine ve mezhebe tabi olursa olsun yüzyıllardır bir arada yaşadığımız insanlarımızı birbirine düşman etme,birini diğerinden ayırma ve ötekileştirme çabası ile de aramıza nifak tohumları serpilmek istenmektedir.
Milliyetçi Cumhuriyet Partisi sorun olmak için değil, bu sorunları çözmek, çare olmak için kurulmuş bir siyasi partidir.
Milletimizin artık buna dur deme zamanı gelmiş ve geçmektedir.Halkın bizzat kendisinin yani bu mahallenin çocuklarının yönetime talip olma zamanı gelmiştir.
Milliyetçi Cumhuriyet Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu unsuru olan Anadolu’muzun asil insanları ile, güzide Vatanımızın, çağdaş, ilerici, yenilikçi, inovatif aydın kişilikleri ile, gerçek akademisyenleri ile, halkın her kesiminden Vatan ve Millet sevdalısı vatandaşımız ile birlikte bu Cennet Vatanı yönetmeye taliptir.
Usta şair Mehmet Akif ERSOY ’unda dediği gibi “KİM BU CENNET VATANIN UĞRUNA OLMAZ Kİ FEDA”
Milletin geleceğini yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır. Milliyetçi Cumhuriyet Partisi olarak, emperyalizme, kapitalizme, faşizme, darbenin her türüne karşı olmakla beraber milletimizin özgür iradesini seçim sandığına yansıtacağı, TBMM iktidar modelinden yanayız.
Amacı, ilkeleri ve değerleri doğrultusunda, Milliyetçi özgürlükçü, eşitlikçi, katılımcı, kuvvetler ayrılığını ve hukukun üstünlüğünü esas alan, çağdaş laik ve çoğulcu bir demokrasi içerisinde;
Ne Sağcı,Ne Solcu,Ne Dinci,Ne Saraycı,Ne Cemaatçi,Ne Natocu,Ne Şatocu, kesinlikle değiliz.ABD, Çin, Rusya, İsrail Ve benzeri devletler ile Avrupa birliği, NATO,birleşmiş milletler ve benzeri kuruluşlar,Milliyetçi Cumhuriyet Partisini bağlamaz.
Tam Bağımsız TÜRKİYE yolunda, ATATÜRK Milliyetçiliğini ve TÜRKİYE Cumhuriyetinin Kuruluş ilkelerini esas alan, Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete ait olduğunu ve milletin gücünün üstünde de hiç bir güç ve üst kuruluş tanımadığımızı beyan ediyoruz.
Ülkenin birliğini ve bağımsızlığını, Vatanın güvenliğini “Yurtta Barış, Dünyada Barış” ilkesi doğrultusunda koruyup güçlendirmek, Milletin temel hak ve özgürlüklerini millete iade etmek,refah düzeyi yüksek, geleceğe her daim umutla bakan sosyal bir halk için, sosyal adaleti, dayanışmayı ve işbirliğini geliştirmek,teşkilatçı ve eşitlikçi bir toplum oluşturmak, grev ve toplu sözleşme hakkının tanınmasını sağlamak hedeflerimiz arasında yer almaktadır.
Sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak, gelir dağılımındaki adaletsizliği kaldırmak,
Meselesi Eğitim,Meselesi Üretim,Meselesi Yoksulluk.
Meselesi Yolsuzlukla Mücadele olan ve tüm bu mücadelelerini hak temelinde vermek amacında olan, tam istihdam hedefine ulaşmak ve insan onuruna yaraşır yaşam koşullarını sağlamak için her türlü kapitalizme ve emperyalizme karşı çıkan; ülkemizin ve milletimizin refah ve saygınlığını korumak ve yükseltmek için ant içmiş,halktan insanları içinde barındıran bir partidir Milliyetçi Cumhuriyet Partisi.Yolumuz VATAN,Sevdamız MİLLET düsturu ile çıktığımız bu kutlu yolda tüm halkımızın desteğini alacağımıza can-ı gönülden inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

186 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173