Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam213
Toplam Ziyaret1680420

ÇUKUR KÖYÜNDE KAÇAK KAZI YAPA 4 KİŞİ YAKALANDI

Çukur Mahallesi Karahamzauşağı Mezarlık Mevkiinde yapılan arama sonunda Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile malzemelere el konulurken (4) şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Adana İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Karaisalı İlçesi Çukur Mahallesi Karahamzauşağı Mezarlık Mevkiinde icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında şüpheli bir aracın ormanlık alanda park halinde görülmesi üzerine araç çevresinde araştırma yapılmıştır.

Yapılan araştırmada bahse konu araca yaklaşık (1) kilometre uzaklıkta doğal oluşumlu mağara içerisinde (4) şahsın Kaçak Kazı yaptıkları tespit edilmiştir.
Şahıslarla birlikte (1) adet Dedektör, (2) adet Kazma, (1) adet Kürek, (1) adet Keser, (1) adet Kova ve (1) adet Fener ele geçirilmiş olup, Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile malzemelere el konulmuş ve (4) şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştır.
Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, kültür ve tabiat varlığı kaçakçılığının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir" denildi.

485 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704