Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam316
Toplam Ziyaret1682303

KILIÇDAROĞLU'NDAN İNCE YORUMU:"DEMOKRASİLERDE BUNLAR OLABİLİR"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin CHP'den istifasına ilişkin, 'Bu, CHP’den ilk istifa değil. Daha önce de ayrılıp parti kuranlar oldu. Demokraside bunlar olabilir' dedi.

Muharrem İnce'nin CHP'den istifa kararına ilişkin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan gelen ilk açıklama, "Herhangi bir yorumda bulunmayacağız" oldu.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) dün Kılıçdaroğlu başkanlığında basına kapalı olarak toplandı. 

Cumhuriyet'ten Erdem Sevgi'nin haberine göre, Muharrem İnce’nin CHP’den istifa ederken kullandığı ifadelerin gündeme geldiği toplantıda Kılıçdaroğlu’nun, “Herhangi bir yorumda bulunmayacağız. Bu, CHP’den ilk istifa değil. Daha önce de ayrılıp parti kuranlar oldu. Demokraside bunlar olabilir. Biz, vatandaşın gündemi olan ekonomik sorunlarla ilgilenmeye devam edeceğiz” dediği öğrenildi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak  ise,, Muharrem İnce'nin partiden istifasına ilişkin "CHP asırlık bir çınardır. Bu partinin gerçek evladı olduğunu iddia edenlerin CHP'yi Cumhur İttifakı ağzıyla suçlayarak partiden ayrılmalarını doğru bulmuyoruz" dedi.

Öztrak açıklamasında "CHP, Kurtuluş Savaşı meydanlarında kurulmuştur. CHP, 1919'da neredeyse 1923'te neredeyse bugün de oradadır. Bu açıklamayı yapan Sayın İnce'nin Cumhurbaşkanı adayı olduğu 2018'de neredeyse CHP,  2020'de de aynı yerdedir nokta" ifadelerini kullandı.

 

114 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398