Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam388
Toplam Ziyaret1686897

KARAİSALI KELEBEK’DE YOL SORUNU

Karaisalı Kelebek eski Durak Köyü sakinleri, “Eski köyümüz ile yeni köyümüz arasındaki toprak yolumuzun yapılmasını ivedi alarak sizlerden istemekteyiz” dediler.

  

Karaisalı Kelebek eski Durak Köyü sakinleri, "Karaisalı  Kelebek Köyü ile eski Durak köyü arasındaki yol bozuk çamur gidilemiyor. Yağmur yağdığında insanlar yürüyerek eski Durak köyüne ambar, hayvan ağılı, su kuyuları, meyveleri ilaçlama, gübrelemek ve evleri için çok zor gidiyorlar" dediler.

Sitemize özel açıklamalarda bulunan köy sakinleri, yetkilileri göreve davet ederek şunları kaydettiler:

"Bizler Karaisalı Durak  Kelebek Köyünde ikamet etmekteyiz. 1960 yılında eski köyümüz KaraisalI-Durak Köyü  heyelan bölgesi olması dolayısıyla Kelebek köyüne devletimiz tarafından iskan edilmiştir. Eski köyümüz Dorak'ta tahıl ambarları, hayvan ağılları, su kuyularımız, depolarımız kalmıştır. Eski köyümüz Dorak ile yeni köyümüz Kelebek arasındaki toprak yol yağmurlu zamanlarda çamur olmakta, yazın ise tozdan dolayı ulaşım sağlanamamaktadır. Eski köyümüz ile yeni köyümüz arasındaki toprak yolumuzun yapılmasını ivedi alarak sizlerden istemekteyiz.”

657 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406