Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam167
Toplam Ziyaret1667809

Dr. Atılgan, “Türkülerle Gönlümüze Düşenler” kitabı yayına girecek”

Dr. Halil Atılgan,“Halk müziği sanatçılarının belgeseli olarak yayınlanacak eserimizi Mersin Büyükşehir Belediyesi basıyor. Üç ciltlik eserde yaklaşık 300 sanatçının belgesel hayat hikâyesi okuyucularla buluşacak.”


Türk Halk Müziği Doktoru Halil Atılgan tarafından hazırlanan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bastırılacak olan “Türkülerle Gönlümüze Düşenler” adlı kitap basıma hazır hale getirildi.

Dr. Halil Atılgan, bu kitapla sanatseverlerin müthiş bir kaynağa sahip olacağını belirterek, ”Türkülerle gönlümüze düşenler üç cilt 2212 sayfa olarak yayına girecek. Halk müziği sanatçılarının belgeseli olarak yayınlanacak eserimizi Mersin Büyükşehir Belediyesi basıyor. Üç ciltlik eserde yaklaşık 300 sanatçının belgesel hayat hikâyesi okuyucularla buluşacak. Mersin büyükşehir belediyesine minnet duygularımı bildirir müthiş bir kaynak eseri yayınladıklarını söylemek isterim. Teşekkürler Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer ve kitabın basılmasına vesile olan yayın kurulu üyeleri ve emeği geçen herkes. Sizlere olan vefa borcumu zor öderim” ifadesini kullandı.

146 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339