Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam409
Toplam Ziyaret1682396

ŞAHİN," BİRÇOK SESSİZ DEVRİM GERÇEKLEŞTİRDİK"

AK Parti Genel Sekreteri Şahin,"Tarımda, sanayide, teknolojide, ekonomide, demokraside, insan haklarında, ulaşımda ve daha birçok alanda ülkemizi teslim aldığımız noktadan çok daha ilerilere taşıdığımızı görüyoruz" dedi.

Elazığ 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Elazığ'ın partilerinin bu kutlu yürüyüşünde hiçbir zaman yalnız bırakmadığını, geride bıraktıkları tüm seçimlerde her zaman AK Parti'nin en büyük destekçisi olduğunu söyledi.

Mesele memleket olunca taşın altına elini değil yüreğini koyan ak kadınlar ve gençler, davasına, milletine, ülkeye sadakatle bağlı ak kadrolar gördüğünü ifade eden Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Geride bıraktığımız 18 yıllık iktidar döneminde hangi alana bakarsak bakalım birçok alanda sessiz devrimler gerçekleştirdiğimizi fersah fersah mesafeler katettiğimizi görüyoruz. Tarımda, sanayide, teknolojide, ekonomide, demokraside, insan haklarında, ulaşımda ve daha birçok alanda ülkemizi teslim aldığımız noktadan çok daha ilerilere taşıdığımızı görüyoruz. Ülkemizi büyütmek, geliştirmek, kalkındırmak, ekmeğimizi daha da büyütmek ve rahatça paylaşmak için çalışırken birilerinin ayağımıza prangalar vurmaya çalıştıklarına şahit olduk. İşte bir taraftan hizmet üretmeye çalışırken bir taraftan da statükoyu ortadan kaldırmaya ayağımıza vurulmak istenen prangaları ortadan kaldırmayı ve her alanda büyük dönüşümlere, reformlara imza atmanın derdinde ve gayreti içerisinde olduk. Türkiye bugün sahada güçlü ve masada sözü dinlenen bir ülkeyse işte bu geride bıraktığımız 19 yılda siz değerli dava arkadaşlarımızın imza atmış olduğu fedakarca ve cefakarca çalışmalar sayesinde olmuştur."
Bugün dünyanın bir dönüşüm ve değişimin arifesinde olduğunu anlatan Şahin, "2. Dünya Savaşıyla birlikte kurulan sistemin artık imdat alarmları verdiğini görüyoruz. Dünya bu yeni dönüşüm ve değişimin arifesindeyken biz de çok daha fazla çalışmanın gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı hızlandırarak, bu değişim ve dönüşüme hazırlıklı olmalıyız. Zamanın ruhuna uygun adımlar atmalıyız." ifadelerini kullandı.

84 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398