Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam480
Toplam Ziyaret1681565

KILIÇDAROĞLU: "SÖZ VERİYORUM BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ"

Sakarya'daki annelerin feryatlarını, çığlıklarını dinlediğini belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Adalet istiyorlar, hak istiyorlar, hukuk istiyorlar, bu memlekette huzur içinde yaşamak istiyorlar" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından, Sakarya'da havai fişek fabrikasında yaşanan patlamada hayatını kaybedenlerin ailelerinin bugün duruşma sonrası yaptığı açıklamaya ilişkin görüntüyü paylaştı.

Sakarya'daki annelerin feryatlarını, çığlıklarını dinlediğini belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Adalet istiyorlar, hak istiyorlar, hukuk istiyorlar, bu memlekette huzur içinde yaşamak istiyorlar" dedi.
İstanbul'daki öğrencilerin de feryadını duyduğunu; öğrencilerin de hak, hukuk ve adalet istediğini aktaran CHP lideri Kılıçdaroğlu, paylaştığı video mesajda şunları kaydetti:

Sakarya'daki anneleri dinledim. Feryatlarını dinledim, çığlıklarını dinledim. Adalet istiyorlar, hak istiyorlar, hukuk istiyorlar, bu memlekette huzur içinde yaşamak istiyorlar.
İstanbul'daki öğrencilerin feryadını duydum. Onlar da hak istiyorlar, onlar da hukuk istiyorlar, onlar da adalet istiyorlar, onlar da okumak istiyorlar.
Herkese sözüm var. Bu ülkeye gerçekten demokrasiyi getireceğiz, gerçekten adaleti getireceğiz, gerçekten hukuku getireceğiz.
Feryatlar artık son bulmalı. Bu ülkede feryat olmamalı, açlık olmamalı, yoksulluk olmamalı. Mahkemeler sadece ve sadece adalet dağıtmalı.
Yoksulun da hakkını, hukukunu savunmak bizim görevimiz. Bizim namus borcumuz. Bu ülkede fakir, fukaranın hakkı yok mu? Sadece parası olanların mı hakkı var? Herkesin hakkını hukukunu sağlayacağız. Bu düzeni değiştireceğiz. Adaletli bir düzeni inşa edeceğiz. Fakire de fukaraya da adaleti getireceğiz.
Hiç kimse endişe etmesin. Bütün feryatları duyuyorum, bütün çığlıkları biliyorum; annelerin de, esnafın da, öğrencilerin de, üniversitedeki hocaların da... Bütün bu sorunları çözeceğiz. Bu sorunları çözmek benim boynumun borcudur. Ben bunu yapacağım. Hiç kimse endişe etmesin. Bu ülkeye gerçek anlamda adaleti getireceğiz, hep beraber getireceğiz, birlikte getireceğiz.

96 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704