Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam378
Toplam Ziyaret1668020

TDP'NİN ADANA İKTİDARA HAZIRLIK MERKEZİ AÇILIŞI, SARIGÜL’ÜN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Adana Seçime Hazırlık Merkezinin açılışı, TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Mustafa Sarıgül liderliğinde kurulan TDP, Türkiye genelinde kurumsallaşma çalışmalarına devam ederken, Adana’da Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla, “Seçime Hazırlık Merkezinin” açılışı yapıldı. Açılışta Adana İl Başkanı Hakan Malgaf ile partililer yer aldı.

Açılışın ardından program kapsamında balo salonunda Genel Başkan Sarıgül tarafından bir konuşma yapıldı Konuşmada Genel Başkan Sarıgül, partisinin iktidarında yapacakları çalışmalara değinerek, sosyal yaşantının destekleneceğini, üretimi destekleyeceğini ve kadınların sorunlarına çözüm bulacaklarını ifade etti.

İL BAŞKANI MALGAF: “ADANA’DA ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLIYORUZ”

Seçime Hazırlık Merkezinin açılışında İl Başkanı Hakan algaf,  Adana’da çalışmalara başlayacaklarına değinerek,“Sayın Genel Başkan’ımızın katılımıyla açılışımızı gerçekleştirdik. Bu aşamadan sonra aldığımız emanete layık olmak adına en güzel ve en yararlı şekilde Adana’da çalışmalarımıza başlıyoruz. Esnafımızla, vatandaşımızla, memurumuzla, öğrencimizle bir araya gelerek dertlerini sıkıntılarını paylaşacağız. Adil, huzur ve güven dolu Türkiye’yi Adana’dan inşa etmeye başlayacağız. Adana İl Teşkilatı olarak bugünlere ulaşmamızda emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

163 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436