Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam844
Toplam Ziyaret1669230

Başkan Mehmet Ay,'Halkımızın umudu AK Parti'

"5 ayda aramıza katılan 62 bin yeni üye ile birlikte üye sayımız 300 bini geçti. Son 5 ayda Adana seçmenin yüzde 5'i AK Parti ailemize katıldı.Gönüller kazandıkça AK Parti ailemiz de büyüyor"

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, yıl sonuna kadar hedefledikleri yeni üye sayısına şimdiden ulaştıklarını söyledi. Başkan Ay, son 5 ayda gönüller kazanarak 62 bin yeni üye kaydı yaptıklarını ve Adana'da üye sayılarının 300 bini geçtiğini söyledi.

AK Parti Adana teşkilatları, 5 ay önce başlattıkları üye kampanyası kapsamında, 15 ilçeyi karış karış gezerek yaptıkları çalışmaların meyvesini almaya başladı. Adana teşkilatı, 1 Haziran'da, '240 bin olan üye sayısını yıl sonuna kadar 300 bine çıkarma' hedefiyle çıktıkları yolda, hedefe kasım ayının ilk haftasında, 5 ay gibi kısa bir sürede ulaştı. Kazanılan 62 bin yeni üye ile birlikte AK Parti Adana ailesinin üye sayısı 300 bini geçti.
   
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, "Adana teşkilatları olarak son derece memnunuz. Büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti'mize bu denli yoğun teveccüh göstermesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti.

'GÖNÜLLERİNİ KAZANDIK'
Bu salgın şartlarında, salgına karşı tedbirlere de dikkat ederek büyük bir özveri ile kapı kapı dolaşarak gönüller kazandık. Büyük AK Parti ailemize 62 bin yeni üye kazandırdık. Adana'mızdaki seçmenin yüzde 5'ini son 5 ayda partimize teveccüh göstermesini sağladık. Üyelerimizin bir kısmı parti binalarımıza bizzat gelerek kendileri kayıtlarını yaptırdı. Çoğunun evine ya da iş yerine yaptığımız ziyaretlerde gönüllerini kazanarak üye olmalarını sağladık. Milletimize hizmet mücadelemiz, hiç durmadan, yorulmadan devam edecektir.

'300 BİNİ GEÇTİK'
Yeni üyelerimizle birlikte Adana'mızdaki üye sayımız 300 bini geçti. Bu tablo, vatandaşlarımızın, büyük Türkiye mücadelesinde, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti'mize olan teveccühün bir göstergesidir. Bu tablo, milletimizin geleceğini hala AK Parti'de gördüğünün işaretidir.
Partimize, büyük AK Parti ailemize katılan, yeni üyelerimize hoş geldiniz diyorum" dedi.

'MİLLETİMİZİN GÜVENİNE LAYIK OLACAĞIZ'
Başkan Ay, "Biz büyük bir aileyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde hedeflerimize, durmadan, yorulmadan, aşkla, heyecanla yürümeye devam edeceğiz.
Milletimizin güvenine layık olma sorumluluğunu üstlenmiş bulunuyoruz. Ve milletimizin güvenine layık olacağız. Bizim için her bir üye bir insandır, bir candır, bir yürektir, bir dünyadır, bir umuttur" şeklinde konuştu.  

TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Ay, "Çalışmalarda bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Ömer Çelik bakanımıza, Sayın Jülide Sarıeroğlu bakanımıza, milletvekillerimize, il yönetim kurulu üyelerimize, 15 ilçe başkanımıza ve yönetimlerine, il kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine, ilçe gençlik kolları ve ilçe kadın kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine, mahalle başkanlarımıza ve tüm teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.
189 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339