Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam48
Toplam Ziyaret1684145

ÇULHAOĞLU:”VATANDAŞLARIMIZ KARAMSARLIĞA KAPILMASIN”

İyi Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu ” İktidar yeni yılda vatandaşlarımızı zam yağmuru altında ezmeye devam edecek” dedi.

Çulhaoğlu yaptığı basın açıklamasında; Milletimiz geçinemiyoruz deyince “Al Keyf çayı iç” denilen bir dönemi milletimiz sandıkta bitirecek” dedi. 

Çulhoğlu şunları kaydetti:

“Milletimiz açlıkla, yoklukla, yoksullukla, yasaklarla boğuşurken, evine bir lokma götürebilmenin peşinde koşarken, büyük çoğunluğu yandaş işadamı olan özel sektörün dış borçlarına dolar karşılığı garantiler veren, bunların isteği ile milyarlarca vergi borçlarını silen, ÖTV ve KDV gibi dolaylı vergilerle milletinden topladığı kaynağı 5 büyük müteahhidin emrine amade eden ama çalışanlar ile emekliye gelince 3+3 yıllık zammı bile çok görenler yine saltanatlarını devam ettirmek için devletin savurganlığını önleyici tasarruf yolunu seçmemiş, harç, vergi ve cezaları arttırma yolunu seçmiştir.

1 Ocak 2021'den itibaren üzerine yağacak zamlar şimdiden vatandaşlarımızı kara kara düşündürmeye başladı. Milletimiz maaşlarına geçinebilecekleri kadar artı zam beklerken ekstra zamlarla karşı karşıya kalmıştır. Evine ekmek götürmeye çalışan dar gelirlilerimiz, 2021’e hoş geldin diyemeyecek ve bu yıla sırtına yüklenen ağır vergi ve ceza zamlarıyla başlayacaktır. Kendi saltanat ve şatafatlarından bir türlü vazgeçmek istemeyenlere, 3600 ek gösterge ve EYT’ lilere verdikleri sözü unutanlara karşı İyi Parti olarak herkesin eşit temsil edildiği iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistem ile tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldırmaya ant içtik. Vatandaşlarımız karamsarlığa kapılmasın. Çok yakında bu sistem son bulacak,İYİ Parti iktidarında ülke insanımıza hak ettiği haklar verilecek ve en güzel şekilde yönetilecektir.”

 

128 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351