Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam635
Toplam Ziyaret1668277

Adanaspor sevindirdi: Adanaspor: 5 - Altınordu: 2

TFF 1.Lig'in 5. haftasında Adanaspor, evinde Altınordu'yu konuk etti. Müsabaka ev sahibi takımın 5-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Stat: 5 Ocak Fatih Terim
Hakemler: Bülent Birincioğlu, Murat Şener, Cemil Tunç
Adanaspor: Karacic, Donkor, Evren (Ergin dk. 67), Canberk, Furkan, Uğurcan (Ahmet dk. 85 ?), Eren, Tevfik, Celil (Atalay dk. 66), Rayan (Ömer dk. 55), Ozegovic (Berkan dk. 85 ?)
Yedekler: Burak, Hakan, İsmail
Teknik Sorumlu: Semih Özü
Altınordu: Erhan, Sinan, Kahraman, Alper, Ufuk, Furkan (Muzaffer dk. 46), Ogulcan, Burak (Muhammed dk. 46), Ahmet İlhan (Yiğit dk. 88 ?), Metehan (Enis dk. 64), Hüsamettin (Ahmet dk. 46)
Yedekler: Mertcan, Muhammed, Hüseyin, Birhan, Yusuf, Rahmi, Enis
Teknik Direktör: Hüseyin Eroğlu
Goller: Uğurcan (dk. 7), Celil (dk. 18), Ozegovic (dk. 47), Tevfik (dk. 82), Ergin (dk. 90+1) (Adanaspor), Enis (dk. 77), Ahmet (dk. 90+2) (Altınordu)
Sarı kartlar: Ahmet, Canberk (Adanaspor), Oğulcan, Ahmet, Muzaffer (Altınordu)


TFF 1.Lig'in 5. haftasında Adanaspor, evinde Altınordu'yu konuk etti. Müsabaka ev sahibi takımın 5-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Maçtan dakikalar

7. dakikada sol kanattan son çizgiye doğru ilerleyen Celil'in ortasında top ceza sahası sağ çaprazdaki Uğurcan'ın önünde kaldı. Uğurcan sert vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara yolladı. 1-0


19. dakikada sol taraftar Canberk'in taç atışı sonrası topla buluşan Rayan, ceza sahasına pasını gönderdi. Meşin yuvarlağı önüne alan Celil, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 2-0


47. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Celil'in vuruşunda kaleci Erhan'dan seken topu önünde bulan Ozegovic, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 3-0


77. dakikada Altınordu'nun serbest vuruşunu kullanan Muhammed'in ortasında Enis kafayla topu filelere yolladı. 3-1


82. dakikada Adanaspor'un kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Tevfik, kaleye sert bir vuruş yaptı ve top savunmadan sekerek filelere gitti. 4-1


90+1. dakikada rakip savunmanın uzaklaştırmakta zorlandığı topu önünde bulan Ergin Keleş, ceza sahasına kadar sürdüğü topu kalecinin yanından ağlarla buluşturdu. 5-1


90+2. dakikada Altınordu'da topu önünde bulan Ahmet Dereli, sol çaprazdan kaleye doğru vuruş yaptı ve meşin yuvarlak filelere gitti. 5-2

"OYUNCULARIMIZ FORM TUTTU"

Adanaspor'un Teknik Sorumlusu Semih Özü, 5-2 kazandıkları Altınordu maçı sonrası, “Geçen haftalardaki gol anlamında eleştirilerin herhalde cevabını vermiş olduk. Oyuncularımızın form tutması bir süreçti. Bu süreci atlatıyoruz. Bu skor Adanaspor taraftarına armağan olsun” dedi.

Özü, “Güzel bir skor aldık. Geçen haftalardaki gol anlamında eleştirilerin herhalde cevabını vermiş olduk. Gol bölgelerinde etkili bir takımız. Oyuncularımızın form tutması bir süreçti. Bu süreci atlatıyoruz. Bizim istediklerimizi yapabilecek bir takıma karşı oynamamız şans oldu. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bu skor Adanaspor taraftarına armağan olsun. Giresunspor bizim için çok ciddi ve zorlu bir rakip. İnşallah o maçtan da alnımızın hakkıyla çıkarı” diye konuştu.


EROĞLU, "PAS HATALARI BU SONUCU GETİRDİ"

Altınordu'nun Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 5-2 mağlup oldukları Adanaspor maçı sonrası, “İlk dakikalarda şut girişimlerini değerlendirsek maç bizim lehimize olabilirdi. İlk gollerden sonra pas hatalarımız bu skoru getirdi. Pozisyonlar yakaladık aslında ama bir türlü değerlendiremedik” dedi.

Altınordu'nun Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Milli takım arasından sonra buradan 3 puanla ayrılmak istiyorduk. Maça aslında istediğimiz gibi başladık. Özellikle ilk dakikalarda şut girişimlerini değerlendirsek maç bizim lehimize olabilirdi. İlk gollerden sonra pas hatalarımız bu skoru getirdi. Pozisyonlar yakaladık aslında ama bir türlü değerlendiremedik. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle Adanaspor'un hata yapmasını bekledik. Ancak üçüncü golden sonra kanatlardan yüklendik. 3-1'den sonra ikinci golü yakalayabilirdik. Skorda geriye düştükten sonra çevirmek kolay değil. Biz de çok pas hatası yaptık. Futbol ama bu. Fauller genelde sesin yüksek olduğu pozisyonlara verildi. Sesi yüksek çıkan faul almayı başardı. Üzgünüz. Toparlanmamız gerekiyor. Adanaspor'u tebrik ediyorum” dedi.

243 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339