Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam322
Toplam Ziyaret1685755

ÇDSO’dan sezon açılış konseri

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası 2 Ekim 2020 tarihinde yeniden seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Vahit Şahin

Geçtiğimiz sezon programını Covid-19 virüsü nedeniyle yarıda kesmek ve konserlerini iptal etmek zorunda kalan Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, Ekim ayı ile beraber yeni sanat sezonuna başlamaya hazırlanıyor.

Kamu Kurum ve Kurullarında Normalleşme Süreci başlıklı Cumhurbaşkanlığı Genelgesinde yayımlanan önlemlerin titizlikle uygulanacağı ve diğer tüm tedbirlerin en üst düzeyde alınacağı konserlerin ilki, genç ve yetenekli orkestra şefi Can Okan’ın yönetiminde 2 Ekim Cuma günü Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonunda gerçekleşecek.

 İlk eser Fazıl Say’ın 

Müziğin iyileştirici gücüne inanarak planlanan sanat sezonunun ilk konserinde ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say’ın Flüt Konçertosu yer alıyor. Konçertoyu ülkemizin yetiştirdiği en önemli müzisyenler arasında gösterilen ünlü flüt virtüözü Bülent Evcil seslendirecek.

Konserin ikinci yarısında W. A. Mozart’ın ölümsüz eseri 40. Senfoni Adanalı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Matematiğin ve frekansın güçlü birleşimiyle, notaların ahengine kendini kaptırmak isteyen Adanalılar, bu konseri, 02 Ekim 2020 Cuma akşamı saat 20.00’de Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonunda izleyebilirler.

              

 

145 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382