Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam506
Toplam Ziyaret1688245

AK Parti Karaisalı Kadın Kolları Başkanlığına Özge Özcan seçildi

Bir süre önce Saniye Usta’dan boşalan AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına atanan Özge Özcan, 6. Olağan Kongrede Kadın Kolları Başkanlığına seçimle geldi.



Karaisalı Belediyesi Düğün salonunda yapılan kongrede sonra bir açıklama yapan AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, “İlçe Kadın Kolları 6. Olağan Kongresini gerçekleştirdik. Yeni Başkanımız Özge Özcan’a ve yönetimine başarılar dilerim. Hizmet bayrağını devreden Saniye Usta Başkanıma teşekkür ederim.Hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.

AK Parti Karaisalı Kadın Kolları eski Başkanı saniye Usta ise şunları kaydetti:

“Karaisali Ak Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongremizi coşkuyla gerçekleştirdik. 2014'te Dürdane Çopuroğlu Başkanımdan almış olduğumuz bayrağımızı bugüne denk başarımıza başarı katarak yolumuza devam ettik. Ve bu kutlu yolda bizimle birlikte görev yapan tüm kadın kolları yönetimimize ve mahalle başkanlarımıza üyelerimize ve tabiî ki değerli seçmenlerimizden Allah razı olsun hep birlikte bu başarıya imza attık. Bugün bayrağımızı yol arkadaşım Özge Özcan’a teslim ettik. Rabbim yolunu açık etsin. İnşallah inanıyorum ki başarımıza başarı katarak yola devam edecek inşallah. Özge Özcan ve yönetim kurulu üyesi hanımlarımıza başarılar dilerim, Rabbim yar ve yardımcıları olsun.”

Kongreye Ak Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, Ak Parti Adana Büyükşehir Ve Karaisalı Belediye Meclis Üyesi Mustafa Ekici, Ak Parti Karaisalı İlçe Eski Başkanı Cavit Namdar, Ak Parti Karaisalı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Karasolak, İsmet Karacaoğlu, Gülhan Kasap, Kadir Günaltın, Mustafa Koca, Ökkeş Karadağ ve Arif Kurdak,Karaisalı Belediye Meclisi Eski Üyesi Hasan Köylü Katıldı.

435 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406