Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam403
Toplam Ziyaret1686912

Karaisalı Kaymakamı Mehmet Kaya’dan maske denetimi

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılan ''Sağlık İçin, Hepimiz İçin” Covid-19 denetimleri Karaisalı’da da yapıldı.

Vahit Şahin

İçişleri Bakanlığının talimatları gereğince, Covid-19 salgınına karşı ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılan denetimler, Karaisalı’da Kaymakam Mehmet Kaya’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Özellikle Karaisalı İlçe merkezinde işyeri bulunan esnaflar ve yaşam alanlarında yapılan denetimler esnasında, salgınla mücadelede başarı sağlayabilmenin en temel prensiplerinden olan temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığı denetlendi. Kaymakam Mehmet Kaya, salgınla mücadelede uyulması gereken kurallara sadece kendimiz için değil başkalarının sağlığı içinde uymak zorunda olduğumuzu ifade etti.  Kaya, “Duyarlı olan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Korona virüs salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutmak amacıyla yapılan denetimlerin aralıksız devam devam edecek, yasaklara uymayan vatandaşlara tereddütsüz olarak Umumi Hıfzıssıhha Kanunu 282. Maddesi gereğince 900,00 TL idari para cezası uygulanacaktır” dedi.

Denetimler esnasında Kaymakam Mehmet Kaya’ya, Belediye Başkanı Saadettin Aslan, İlçe Jandarma Komutanı Emre Yeşilyurt, İlçe Emniyet Amir V. M Bekir Bilali Karaaslan, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Duran Ali Karataş ve zabıta personelleri eşlik etti.

197 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406