Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam786
Toplam Ziyaret1682773

Karaisalı Belediyesi'ne hacze gelen avukat darbedildi

Başkan Aslan,"Yaşananlarla uzaktan yakından hiç bir alakamızın olmadığını ama makamı haczetmeye çalışarak, gerçek sahibi Karaisalılı hemşerilerimiz olan makamın itibarsızlaştırılmasına yönelik çalışmalara da sesiz kalmayacağız" dedi.

 Karaisalı Belediyesi'nde darp edilen avukatla ilgili Başkan Aslan'dan açıklama geldi. Aslan, milliyetçi üretken belediyecilik kapsamında yürüttüğü Belediye Başkanlığı görevini Genel Başkanından örnek aldığı "önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben" duruşuyla büyük azim ve kararlılıkla devam ettirdiğini belirterek,"Karaisalılı hemşerilerimize hizmet etmenin şerefini yaşamaktayız" dedi.

Aslan, şöyle devam etti:

"Belediyemizden alacağı olan bir firmaya vekil olarak icra işlemi gerçekleştirmek üzere gelen bir avukatın tarafımızca saldırıya uğratıldığı yönünde kasıtlı ve baştan aşağıya yalan haberler yapılmaktadır. Belediyede olmadığım bir zamanda bilgim dahilinde olmadan, kim oldukları bile tarafımızca bilinmeyen şahıslar arasında yaşanmış bu üzücü olayla, rekor bir halk desteğiyle seçilmiş ve göreve gelmiş yönetimimizin yıpratılmak istenmesi, bu olay üzerinden şahsım, partim ve mensubiyet duyduğumuz Cumhur İttifakı'nın yıpratılmak istendiği açıktır" dedi.

Tüm belediyeler gibi kendi belediyesinin de borç yükümlülüğü olduğunu ifade eden Karaisalı Belediye Başkanı Aslan, "Özellikle pandemi sürecinde kamu gelirlerinin düşmesi ve kesinti döneminin başlaması belediyemizin ödemeler dengesini olumsuz etkilemiştir. Fakat kim olduğu, kimin adamı olduğu geçmiş günlerde Adana Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik gerçekleştirilen haciz tiyatrosunda ayyuka çıkan avukatın yine aynı yöntemle bizleri hedef alması kamuoyunun dikkatle değerlendirmesi gereken bir husustur" dedi.

Açıklamanın devamı ise şöyle:

"İnsani ve siyasi duruşum gereği şiddetin her türlüsüne karşı olduğumu herkes bilir. Bu vesile ile yaşananlarla uzaktan yakından hiç bir alakamızın olmadığını ama makamı haczetmeye çalışarak, gerçek sahibi Karaisalılı hemşerilerimiz olan makamın itibarsızlaştırılmasına yönelik çalışmalara da sesiz kalmayacağımızı saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız."

869 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398