Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam721
Toplam Ziyaret1687230

DSP Seyhan ilçe Başkanlığı'na Erhan Saltuk seçildi

Tek liste halinde gidilen seçimde DSP Seyhan Yönetim Kurulu asil üyelikleri Sinan Bay, Bayram Salar, Hamza Mülayim, Yıldırım Geliç, Selçuk Söylemez, Hulusi Metin ve Osman Özen’den oluştu.

Vahit Şahin

Geçen ay DSP Seyhan İlçe Başkanlığına atanan Erhan Saltuk, ilk kongrede başkan olarak seçildi.
DSP Adana İl Binasında gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını emekli Müftü Mümtaz Numanoğlu, "Fedakâr DSP ‘li arkadaşlarım, DSP  ülkemizi üç kez yakın zamanda yöneterek dürüstlük, şeffaflık, hak ve adalet ve de güvenlik konularında çok anlamlı hizmetler verdi. Çok önemli haklı izler bıraktı. Devlet yönetimine çok değerli  insanlar kazandırdı. Sizleri çalışmaları sonunda o makam mevki kazanan dostlarımızı tekrar aramızda göreceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Kardeşlik ve barış içinde çalışmalarınızı ve başarılı olmanızı diliyorum" dedi.
Yapılan konuşmalardan sonra tek liste halinde yapılan seçimde DSP Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Sinan Bay, Bayram Salar, Hamza Mülayim, Yıldırım Geliç, Selçuk Söylemez, Hulusi Metin ve Osman Özen seçildi.
Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine de Ahmet Mülayim, Halil Kayış, Nermin Uğurbaşçiçek, Tülay Uğurbaşçiçek ve Yeliz Ekşili seçildi.
DSP İlçe Başkanlığına seçilen Erhan Saltuk ise yaptığı teşekkür konuşmasında, "Bir iş adamı olarak nasıl ilmin bilincinde isem, üstlenmiş olduğum bu siyasi görevimi de aynı ciddiyetle sürdüreceğini bilmenizi isterim. Bana güvendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim" dedi.
30 Ağustos zafer Bayramını da kutlayan Saltuk, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal ve Kurtuluş Savaşımızın gazilerini,  kahramanlarını, şehitlerimizi rahmet ve minnet ve şükranla anıyorum. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına saygılarımızı sunuyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten duygularımızla kutluyoruz" dedi.
Kongreye DSP Adana İl Başkanı Selami Gördebil ve partililer katıldı.

272 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382