Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam619
Toplam Ziyaret1686052

EYT'lilerden Umut Partisi açıklaması: ‘Kimse EYT’yi kullanmaya kalkmasın’

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak, yeni kurulan ve EYT partisi olarak lanse edilen Umut Partisi’nin kendilerinin hiçbir bağının olmadığını belirtti.

Adana EYT Derneği Başkanı Uğur Altuntaş da söz konusu partinin yöneticilerinin bu yöndeki açıklamaları devam ederse hukuki yollara başvuracaklarını açıkladı.

Yeni kurulan bir siyasi partinin EYT partisi olarak lanse edilmesine EYT Derneği’nden tepki geldi. Konuya ilişkin Twitter hesabından açıklama yapan Gönül Boran Özüpak, şunları kaydetti:

“Emeklilikte yaşa takılanların asla siyasallaşma gibi bir düşüncesi olmadı. Bizim verdiğimiz mücadele bir emek mücadelesi. Hep dedik; bizim işimiz siyaset değil, işimizin çözüm merci siyasetçiler.

“EYT partisi olarak lanse edilen yeni kurulan bu partiyle hiçbir bağımızın, hiçbir alakamızın olmadığını buradan sizlere iletmek istiyorum. Bizim mücadelemiz emek mücadelesi, bizim mücadelemiz alınterimizin mücadelesi, sonuç alana kadar da bir sivil toplum kuruluşu olarak gelebileceğimiz en üst seviyede, davamızın sonucunu getirebilmek adına, sonuç alana kadar siyasallaşmadan sonuna kadar mücadele edeceğimizi iletiyorum.”

‘HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAĞIZ’

EYT Derneği Adana Başkanı Uğur Altuntaş da Aydınlık’a yaptığı açıklamada, kimsenin EYT’lileri kullanmaya çalışmaması yönünde uyarıda bulunarak, şöyle dedi: “Umut Partisi diye bir parti kurulmuş, yaptıkları basın açıklamasında partiyi EYT’lilerin kurduğunu açıklamışlar. Biz EYT’lilerin hiçbir partiyle ilgimiz yoktur. Tüm partilere eşit mesafedeyiz. Başkanımız Gönül Boran Özüpak da açıklama yaptı. Parti yöneticilerinin açıklamaları bu şekilde devam ederse hukuki yollara başvuracağız.”

 

314 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231