Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam591
Toplam Ziyaret1668233

Akşener, Bahçeli'ye yanıtı Erdoğan üzerinden verdi: "Ortağınızı üzerimize saldırmaktan alın"

MHP lideri Bahçeli'nin 'evine dön' sözlerine yanıt veren İYİP lideri Akşener önce 'Bahçeli kendi ortağıyla ilgilensin' dedi ve açıklamayı siyasi nezaketle bağdaştırmadığını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "evine dön" çağrısına yanıt verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ayasofya'da namaz kılan Akşener'in CHP ve HDP'den ayrı düştüğünü söylemiş ve "İYİ Parti Genel Başkanı son hareketiyle onlardan ayrışmış, ayrı düşmüştür. Meral Hanımın kendisi adına hayırlı bir gelişmedir. Akşener’in böyle gitmeyeceğini, böyle ittifak olmayacağını, olsa bile bir ayağının çukura düştüğünü görüp derhal ve çok kısa süre içinde evine dönmesi doğru ve tutarlı bir davranış olacaktır" demişti.
Nevşehir’in Acıgöl, Hacıbektaş, Gülşehir, Avanos ve Ürgüp ilçelerinde ziyaretler gerçekleştiren Meral Akşener, "Bahçeli kendi ortağıyla ilgilensin" dedi ve "Siyasi magazin konularından konuşmayı siyasi nezaketle hiç bağdaştırmadığımı söylemek isterim" dedi. Akşener daha sonra Erdoğan'a "ortağınızı üzerimize saldırmaktan alın" diye seslendi.
"Bahçeli kendi ortağıyla ilgilensin. Siyasi magazin konularından konuşmayı siyasi nezaketle hiç bağdaştırmadığımı söylemek isterim. Sayın Bahçeli'nin en önemli özelliği altını çizdiği nezaketidir ama ekonomik problemler olduğu dönemde, siyasi magazinle meşgul olmasını hiç hoş bulmadığımı ifade etmek isterim. Sayın Erdoğan, ortağınızı üzerimize saldırmaktan alın."

245 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339