Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam431
Toplam Ziyaret1682418

Adana DSP’de bayramlaşma

DSP Adana İl Başkanı Selami Gördebil başkanlığında bir araya gelen partililere Genel Başkan Önder Aksakal’ın bayram mesajı okundu

Demokratik Dol parti (DSP) Adana İl ve İlçe örgütleri Kurban Bayramında bir araya gelerek bayramlaşma töreni düzenlediler.

Maskeli ve sosyal mesafe kuraklarına uygun olarak yapılan bayramlaşmada, DSP İl Başkanı Selami Gördebil, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın, Kurban Bayramı mesajını okudu.  Aksakal mesajında,  “Dünya tümüyle bir kargaşanın, bir kavganın ve bir mücadelenin girdabında sürüklenirken terör, savaş, salgın hastalıklar, insanlığın geleceğe dair umutlarını da örseliyor. Bir de bunun üzerine, aslî misyonu toplumsal yaşamda ibadetlerin dünyevî değerlerden arınmış olarak yalnızca Allah’a ulaşmasına rehberlik yapması gerekenlerin yoldan çıkmışlıkları, pervazsızlıkları ve hainlikleri eklenince karmaşa büsbütün artıyor. Bütün bu olumsuzlukların bir arada olduğu dönemde sevgi ve şefkat dini islâmın önemli günlerinden Kurban Bayramını idrak ediyoruz. Vecibelerimizden biri olan, “Allah’a yaklaşmak ve O’nun rızasına ermek” adına gerçekleştirdiğimiz kurban ibadetlerimizin kabulü dileğiyle başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm yurttaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

175 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398