Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam348
Toplam Ziyaret1682335

M.Sertaç Durak'a Muhtarlardan ziyaret

Durak, "Başkanımız Sayın Zeydan Karalar Adana’mızın sorunlarını bilmekte ve çözüm için çalışmaktadır.Muhtarlarımızla iş birliği yaparak hizmeti daha seri yapacağız,muhtarlar bizim hizmet pusulamızdır" dedi.



Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili M.Sertaç Durak, kendisini ziyarete gelen mahalle muhtarları ile görüşerek "Başkanımız Sayın Zeydan Karalar Adana’mızın sorunlarını bilmekte ve çözüm için çalışmaktadır. Muhtarlarımızla iş birliği yaparak hizmeti daha seri yapacağız,muhtarlar bizim hizmet pusulamızdır" dedi.

Makamda ziyarete gelen muhtarları dinleyen ve not alan Başkan Vekili Sertaç Durak, "Muhtarlarmız bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızdır. Her gün halkın içinde olan Muhtarlarımız yaşanan sorunları belediyemize aktararak çözüme katkı veriyorlar. Belediye olarak yapılan yatırımlarda bize yol gösteriyor, pusulamız oluyorlar. Başkanımız Zeydan Karalar'ın da yakın işbirliği içinde olduğu muhtarlarımızla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

 Başkan Vekili Durak Belediyeye ziyarete gelen Tüm muhtarlar Dernek Başkanı Ata Ürün, Pınar Mahallesi Muhtarı Saniye Çelik, Bahçelievler Muhtarı Muzaffer Deveci,Yeni Mahalle Muhtarı İdris Demir,Yenidam Muhtarı Mehmet Seven ve Gürselpaşa Muhtarı Bünyamin Çapar'a teşekkür etti.

346 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398