Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam622
Toplam Ziyaret1682609

AK Parti'den Yunanistan'a kınama

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptıkları açıklamaLarda, " Şanlı bayrağımızın Selanik’te yakılmasını şiddetle ve esefle kınıyoruz" dediler.

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin,"Yunan hükümetinin ve milletvekillerinin düşmanca ve alçakça beyanları ve kışkırtmaları sonucu şanlı bayrağımızın Selanik’te yakılmasını şiddetle ve esefle kınıyoruz" dedi.

Genel Sekreter Fatih Şahin, "Yunan hükümetinin ve milletvekillerinin düşmanca ve alçakça beyanları ve kışkırtmaları sonucu şanlı bayrağımızın Selanik’te yakılmasını şiddetle ve esefle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, Yunanistan'ın İslam ve Türkiye düşmanı çirkin yüzünün Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi açılışı dolayısıyla bir kez daha ortaya çıktığını vurguladı.

Yunanistanı devlet gibi davranmaya davet eden Şahin, şunları kaydetti:

"Yunan hükümetinin ve milletvekillerinin düşmanca ve alçakça beyanları ve kışkırtmaları sonucu şanlı bayrağımızın Selanik’te yakılmasını şiddetle ve esefle kınıyoruz. Yunanistan, nevrozlu bir hasta gibi tarihle kavga etmek yerine bir devlet gibi davranmalıdır. Başkalarına güvenip yaptıkları şımarıklığın sonucunda Ege'de yaşadıklarını unutmasınlar. Irkçı, faşist ve İslam düşmanı Yunanlılar için artık altı asırlık Bizans rüyasından uyanma vakti."



ÖMER ÇELİK, "LANETLİYORUZ"
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de yaptığı açıklamada, "Yunanistan'da şanlı bayrağımızın yakılmasını şiddetle lanetliyoruz" dedi.
Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin ibadete açılmasına Yunanistan'da gösterilen tepkiler üzerine, Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Kafası Bizans hayalleriyle dolu, dar görüşlü Yunan siyasilerin kendi toplumlarını zehirlediğini belirten Çelik, "Yunanistan'da şanlı bayrağımızın yakılmasını şiddetle lanetliyoruz. Ayasofya Camii'nin açılmasını güya protesto etmeye çalışan Yunan faşistlerini cesaretlendiren siyasileri kınıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Çelik, kendilerini Bizans'ta zanneden hayalperestlerin Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin dünkü mesajını er ya da geç anlamaya mecbur olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kendi bayraklarının yanına dün Bizans bayrağı asanlar ve yas ilan edenler bayrağımıza saygısızlık yapamazlar. Bayrağımızı yakan faşistler, dün Ayasofya Camii'nde, bayrağımızın gölgesindeki milletimizin mesajını iyi anlamalıdır. Bayrağımıza dün eşlik eden sancaklar ve Ayasofya Camii'nde verilen mesajlar hafızamızın sadece tarihe değil, geleceğe ait olduğunu da gösterdi. Ayasofya Camii tüm insanlığın ortak değeri olarak herkese açıktır. Bayrağımızın ve sancakların dediği gibi orası Ayasofya Camii'dir."

208 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398