Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam484
Toplam Ziyaret1668126

İki Karaisalılı mecliste kapıştı

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ile İYİ Partili Meclis Üyesi Sertaç Durak mecliste tartıştı. Aslan’ın iddialarına yerinden cevap veren Durak, ”İspatlayabilir misin?” diye sordu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisinin Temmuz ayı ilk oturumunda 2 Karaisalılı birbirine düştü.

Zeydan Karalar’ın katıldığı katipler Cemal Demirdağ ve Cevil Can tarafından açılan mecliste gündem dışı konuşan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, İYİ Partili Sertaç Durak’ı eleştirdi. Durak yerinden ayağa kalkarak “İspatla” diye müdahale etti.

Saadettin Aslan, “Sizin ittifakın, İYİ Parti’nin meclis üyesi Sertaç durak bey, sizin yaptığınız bu çalışmaları hem bizim nezdimizde hem halk nezdinde  kötü duruma düşürüyor.  Yanına büyükşehir meclisi mühendisini alıp Kızıldağ Yaylasına esnafları gezerek “Biz çok hizmet yapmak istiyoruz ama Karaisalı Belediyesi hep engel oluyor diyerek, ayrıca, çok utanç verici konuşmalar yapmış. Siz orada insanlara yardımcı olamaya çalışıyorsunuz” dedi.

Yerinden ayağa kalkarak müdahale eden Sertaç Durak,”İspatlar mısınız?” diye bağırdı.

Başkan Aslan, mühendisin de adını vererek, ispatlayacağını söyledi. Nuri Sayar’ın çay ocağında bile söylediğini ifade etti.

Sertaç Durak, sürekli “ispatla” dedi.

Aslan,”Kendinizi Kızıldağ’ın sahibi zannetmeyin. Ayrıca siz Kızıldağ’da işgal ettiğiniz ormanların hesabını verin Durak ailesi olarak” dedi.

Tartışmaya müdahale eden Başkan Zeydan Karalar, hatibe karışılmamasını, herkesi kalkıp kürsüden cevap verebileceğini söyledi.

Aslan, Sertaç Durak’a yüklenmeye devam ederek,  “Biz muhalefet belediyesiyiz diye bizi kötülemesin,  kendi kendine siyasi çıkar sağlama hesabına girmesin. Kızıldağ yaylası Büyükşehir belediyesinin mücavir alanı olmuştur.  Senin amcan 20 sene burada belediye başkanlığı yaptı. Yaptığı sadece bir Kızıldağ Futbol sahası, bir de bir yol. Başka bir şey yapmadı” dedi.

 

795 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339