Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam767
Toplam Ziyaret1686200

BBP Karaisalı teşkilatı Yeniden Refah Partisi'ne katıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Davarcı 21 kişilik ekibiyle ve AK Parti’nin bir önceki dönem Karaisalı Belediye Meclis Üyesi Hasbi Özenir ekibiyle Yeniden Refah Partisi’ne katıldı.



Genel Başkanlığını Refah Partisi eski Genel Başkanı merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi (YRP) Karaisalı İlçe Başkanı Veli Can Konuk,  Türkiye genelinde 81 ilde il başkanlığı atamasının yapıldığını, 78 ilde de kongrelerinin yapıldığını belirterek, 718 ilçenin başkanlık atamalarının gerçekleştirildiğini ve bunların içinden 602 ilçede de kongrelerin yapıldığını ifade etti.

Adana olarak 14 ilçede ilçe başkanlıklarının kurulduğunu söyleyen Konuk, “Adana’da 11 ilçede kongremizi tamamladık. İlçemizde şuan 1908 aktif üyemiz vardır. Adana ve Akdeniz bölgesinde 11908 üye sayısıyla birinci olduk. Karaisalı’ya hizmette iddialıyız” dedi.

YRP’ye katılan BBP Karaisalı İlçe eski Başkanı Mehmet Davarcı, “Ben ve ekibim Yeniden Refah Partisi’ne katılmaktan son derece mutluyuz. Karaisalımız için güzel projelerimiz var. Gençlerimize istihdam sağlayacak projelerimizle geliyoruz” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Karaisalı İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Veli Konuk, Murat Yücel, Adem Güçgel, Müslüm Uğur, Mehmet Davarcı, Hasbi Özenir, Ramazan Konuk, İsmail Yavuz, Aysel Özhayta, Ayşenur Konuk, Muhammet Yastıbaş, İsmail Kozan, Ömer Yüce, Murat Şahbaz,  Yücel Korkusuz, Mustafa Konuk, Sezai Kılıç, Orhan Demir, Ali Zopçuk, Nursel Yüce, Şükrü Ergeldi ve Cumali Metin.

 

805 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231