Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam281
Toplam Ziyaret1681366

AKAMDER’DEN ESNAFLARA TAM DESTEK

AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göğer’ i ziyaret ederek gündeme dair görüş alışverişinde bulundular.

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve beraberinde Başkan Vekili Sayım Azmaz, Genel Sekreter Adnan Kemali Ünal ve Başkan Yardımcısı Mehmet Ali İnan; Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Niyazi Göğer ‘e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. AKAMDER Yöneticileri Başkan Niyazi Göğer ve yönetim kurulu üyeliğine seçilen arkadaşlarına başarı dileklerinde bulundular. 

AKAMDER ESNAFLARLA ORTAK PROJELERE HAZIR

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu açıklamasında; “Adana’daki esnaflarımız için küçük ama çok kullanışlı ucuz konut projeleri üretip sizlere sunalım TOKİ benzeri yapılan ikamet konutlarını sahiplendirelim. Ayrıca esnaflarımıza yönelik E-Ticaret uygulamalarını sadece ADANA ismiyle vasıflandıralım. Bu sadece Adana esnafımıza ait E-Ticaret uygulaması olsun. Ekonomimizin temel direği olan esnaflarımızı korumak ve onlara fayda sağlayacak üzerimize düşen her türlü görevleri yapmaya hazırız.” Dedi.  

ADANA ESNAFLARI OLARAK STK’LARLA İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ

Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göğer; “AKAMDER in ziyaretinden memnuniyetini ve destek ifadelerinden ve iş birliği projelerindeki samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Adana Esnafları olarak Ülkemizdeki Pandemi den etkilenerek iş yerlerini kapalı tutmak zorunda kalmaları, dolayısıyla işlerinin zayıflaması bizleri oldukça zorda bırakmıştır. Ancak Hükümetimiz esnafımız için elinden gelen her türlü destek ve fedakarlığı sağlamaktadır. Halk Bankası aracılığıyla vermiş olduğu uygun krediler esnaflarımızı rahatlatmış ve piyasaya bir hareketlilik canlılık getirmiştir. Bu anlamda bizlerde Adana’daki tüm STK larla esnafımızın yararına olacak tüm projelere açık ve hazırız.” Dedi.

 

 

210 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398