Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam551
Toplam Ziyaret1668193

Adanaspor'da umutlar tükeniyor:0-0

TFF 1.Lig'in 31. haftasında Adanaspor, sahasında karşılaştığı Altınordu ile 0-0 berabere kaldı.

Stat: 5 Ocak Fatih Terim

Hakemler: Ramazan Keleş, Mehmet Şahan Yılmaz, Burak Cansız
Adanaspor: Goran, Ahmet (Ronei dk. 81 ?), Eren (Bagayoko dk. 46), Celil, Evren, Uğurcan, Mbilla, Umut (Savaş dk. 46), Hakan, Canberk, Eze
Yedekler: İrfan Can, Enes, Mustafa, Özkan, İbrahim
Teknik Direktör: Coşkun Demirbakan
Altınordu: Erhan, Ufuk, Ravil, Oğulcan, Kemal, Furkan, Okan (Muhammed dk. 57), Onur (Burak dk.61), Hüsamettin (Ali dk. 78), Batuhan (Hüseyin dk. 57), Sinan
Yedekler: Mertcan, Berkay, Metehan, Yusuf, Muzaffer, Yasin
Teknik Direktör: Hüseyin Eroğlu
Sarı kartlar: Uğurcan, Evren (Adanaspor), Hüseyin, Oğulcan (Altınordu)


TFF 1.Lig'in 31. haftasında Adanaspor, sahasında karşılaştığı Altınordu ile 0-0 berabere kaldı.
Maçtan dakikalar
10. dakikada Adanaspor'da Mbilla'nın Altınordu kalesini tam cepheden gördüğü pozisyonda meşin yuvarlağı kaleye gönderdi ancak kaleci Erhan topu kornere çeldi.
22. dakikada Adanaspor'da ceza sahası içerisine yapılan ortaya vole vuran Eze'nin vuruşu kaleci Erhan'ın elinde kaldı.
61. dakikada Adanaspor'da Savaş'ın sağdan açtığı ortaya Ahmet Dereli kafayla vurdu ancak meşin yuvarlak üst direğin yanından dışarı çıktı.
75. dakikada Adanaspor'da Mbilla'nın sağdan ortasında Bagayoko topa vurdu ancak turuncu beyazlı ekip sonuç alamadı.
83. dakikada Altınordu'da Muhammed, Adanaspor'un kalecisi Goran ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta attı.


Sahasında ağırladığı Altınordu ile golsüz berabere kalan turuncu-beyazlılar, ligde kalma umutlarını bir bir tüketiyor... Galibiyet hasreti de 11 haftaya çıktı.
Düşme potasında olan Adanaspor, her geçen hafta kan kaybediyor... 31. hafta mücadelesinde Altınordu'yu konuk eden turuncu- beyazlılar, golsüz biten 90 dakika sonunda 1 puana razı oldular: 0-0. Son olarak ligin 20. haftasında Osmanlıspor'u 3-1 yenen Adanaspor, 21. haftadaki 4-1'lik Adana Demirspor yenilgisi sonrası 3 puana hasret kaldı. 11. haftayı da galibiyet göremeden geçen Akdeniz ekibi, son 3 haftaya sıkıntılı giriyor. 21 puanla 17. sırada bulunan Adanaspor, önümüzdeki hafta Menemen deplasmanına çıkacak. Bir sonraki hafta lider Hatay'ı ağırlayacak olan turuncu-beyazlılar, Ligi İstanbul'da oynayacağı Karagümrük karşılaşmasıyla bitirecek. Altınordu'yu yakalama şansını kaçıran Adanaspor, kalan 3 haftada 27 puanı olan Boluspor'u geçmek zorunda.

'KADERİYLE OYNADI!'
Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, 0-0 berabere kaldıkları Altınordu maçı ile ilgili olarak oyuncu Friday Eze'yi eleştirerek, "Ben kimseyi eleştirmem ama o adamı eleştireceğim. Bütün herkesin kaderiyle oynadı. Adanaspor'un bugün burada olmasının sebebi o'dur" dedi.

DEMİRBAKAN OYUNCUSNU ELEŞTİRDİ

Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan,maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Galip gelememe korkusu, gelecek kaygısı nedeniyle oyuncular oynayamadı. Rakibimiz ilk devreyi oyun olarak önde bitirdi. İkinci devre pozisyon bulduğumuz halde olmadı. Oyuncularımızı ve özellikle Goran ile Mbilla'yı kutluyorum" dedi.
Demirbakan, santrfor olarak takımda görev yapan Friday Eze'yi de eleştirerek, "İleri uçtaki adamımız yetersiz. Büyük umutlarla alınmış, kolay maçlarda kendisini göstermiş ama çok düşük bir oyuncu. Bolu maçında, Giresunspor maçında ve Bursaspor maçında goller kaçırdı. Koskoca Adanaspor kulübüne bu tip futbolcular olmuyor. Oynadığı kulübün büyüklüğünden haberi yok. Ben kimseyi eleştirmem ama o adamı eleştireceğim. Bütün herkesin kaderiyle oynadı. Sanki rakipleri 3 stoper oynuyor. Eze, stoper gibi oynadı resmen. Maçları herkes izliyor ve bizim oyunumuz üçüncü bölgede bitiyor. Sonuçlandırma yok. Mbilla aylardır futbol oynamıyor ama oyuna daha çok katkısı var" dedi.

EROĞLU," BU MAÇTAKİ HEDEFİMİZ 3 PUANDI"

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Geçen hafta yediğimiz gol sonrası moralimiz bozuldu ve bu maça odaklandık. Hedefimiz bu maçtan 3 puanla dönmekti. Maçın ilk yarısında özellikle iyi oyun kurduk. Çok sayıda pozisyon üretemedik ama pozisyon oluşmadan yaptığımız yanlış tercihler sonunda skorda önemli bir katkı gösteremedik. Futbol adına takımımızın tüm özelliklerini sahaya yansıtmayı başardık. Rakibin fizik gücü yüksekti. Atılan uzun toplarda onları almamız bize avantaj sağladı. İkinci yarı oyundan düştük ve üstünlük rakibe geçti. Biz yaptığımız değişikliklerle maçın son dakikaya kadar berabere kalmasını sağladık. İyi vuruş yapabilsek belki 3 puanla dönebilirdik ama bu gerçekleşmedi. Bu anlamda kazanabileceğimiz bir maçtı ama 1 puan almamız iyi gibi duruyor. 3 günde bir maç oynuyoruz ve oyuncularımın performansından memnunum” dedi.

.

232 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339