Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam551
Toplam Ziyaret1668193

İYİ Parti Adana İl Başkanı Boyvadaoğlu oldu

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk’un desteklediği liste seçimi 302 oyla seçimi kazandı. M.Metanet Çulhoğlu’nun desteklediği liste ise seçimi kaybetti.


İYİ Parti Adana İl Başkanlığı’nın 2’nci olağan kongresi’nde mevcut başkan Göktürk Boyvadaoğlu yeniden il başkanlığına 23 oy farkla seçildi. M.Metanet Çulhoğlu’nun desteklediği liste ise seçimi kaybetti. Boyvadaoğlu listesi 302, rakibi Birol Büyüköztürk ise 279 oy aldı.

Merkez Park Anfi Tiyatro Salonu’nda yapılan kongrenin divan başkanlığını Kayseri Milletvekili Dursun Ataş yaptı.120 kişiden oluşan kurucu yönetim kurulu üye sayısı 49 kişiye düşürüldü.

Kazanan listede Karaisalılı ve Seyhan Belediye Meclis Üyesi Sultan Zeynep Erciyes ile Oğuz Adem Selçuk ve Zeki Göçer 49 kişilik il yönetim kuruluna seçilirken Hikmet Akçam da İl Disiplin Kurulu Üyesi oldu.

BOYVADAOĞLU “BU YARIŞIN KAZANANI İYİ PARTİ OLDU”

Kongreden sonra özel açıklamada bulunan İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “İki senedir yeni kurulmuş bir partinin il başkanı olmanın zorluklarını hep birlikte yaşadık gördük.
Kolay değildi çok zor günler geçirdik yeni kurulmuş bir partiyi aldık bugünlere getirdik. Bugün tam 600 delegenin 582’sinin katılımıyla gerçekleşen tam bir demokrasi şöleni yaşadık. Bu yarışın kazananı İYİ Parti oldu. Bundan sonra ilk iki senede yaşadığımız tecrübelerin üstüne ekleyerek seçilmiş il başkanı olarak partimizi büyütmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Adana İYİ Parti’nin kalesi olacak. Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, herkesi kucaklayacağız. Amacımız İYİ Parti’yi birinci parti yapmak Genel Başkanımızı da Cumhurbaşkanı yapmak. Verdiğimiz bütün mücadele bu” dedi.

Kongreye; CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, İYİ Parti Adana Milletvekilleri İsmail Koncuk ve Metanet Çulhaoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi katıldı.

 

 

378 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339