Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam526
Toplam Ziyaret1684623

TEKNİK ADAMLAR MAÇI DEĞERLENDİRDİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, "60 dakika boyunca 10 kişi mücadele ettik" derken, Osmanlıspor Teknik Direktörü Ali Güneş, "Ben inanıyorum ki önümüzdeki haftalarda alacağımız puanlarla alt sıralardan kurtulmaya çalışacağız" dedi.

Cüneyt Dumlupınar: "60 dakika boyunca 10 kişi mücadele ettik"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, maçatan sonra yaptığı açıklamada, ""60 dakika boyunca 10 kişi mücadele ettik. Bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum performanslarından dolayı" dedi.
Dumlupınar, "Öncelikle kazandığımız için tabi ki mutluyuz. Bizim için şu anda Osmanlıspor maçı vardı şampiyonluk için. Maçın 60 dakikalık bölümünde 10 kişi mücadele ettik. Bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum performanslarından dolayı. Bugün sevineceğiz kazandığımız için. Yarından sonra Giresunspor maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız"dedi.

ALİ GÜNEŞ, "ALT SIRALARDAN KURTULACAĞIZ"
Osmanlıspor Teknik Direktörü Ali Güneş, "Ben inanıyorum ki önümüzdeki haftalarda alacağımız puanlarla alt sıralardan kurtulmaya çalışacağız" dedi.
Güneş, "Çok zor bir deplasmana gelmiştik. Özellikle Adana Demirspor çok iyi mücadele etti. Biz de alt sıralardan bir an önce kurtulmak için puan veya puanlar almaya çalışıyorduk. Kırmızı kart ve beraberlikten sonra çok iyi oynamamız gerekiyordu. Çok genç oyuncularımız var ve o avantajı kullanamadık. Adana Demirspor'un da çok güzel bir kadro zenginliği var. Kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ben inanıyorum ki önümüzdeki haftalarda alacağımız puanlarla alt sıralardan kurtulmaya çalışacağız" dedi.

239 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351