Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam724
Toplam Ziyaret1669110

Akhisarspor'da 11 kişide koronavirüs tespit edildi

TFF 1'inci Lig'de 93 günlük aranın ardından yarın Altay deplasmanıyla sahalara dönmeye hazırlanan Akhisarspor'da koronavirüs çıktı.

Akhisarspor'da teknik direktör Yılmaz Vural ve 3 futbolcunun da aralarında olduğu 11 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı.

Maçın ertelenme ihtimali var

Test sonuçları yine pozitif çıkarsa TFF'nin, Bornova Stadı'nda yarın saat 20.00'de oynanması gereken maçı erteleme ihtimalinin bulunduğu öğrenildi. Akhisar'da tüm takımın evlerinde 14 gün karantinaya alınma ihtimali de var.

Daha önce antrenman döneminde yapılan testlerin sonuçlarının negatif çıktığı takımda, dün yaptırılan testlerde 67 yaşındaki teknik direktör Yılmaz Vural, teknik heyet, çalışanlar ve 3 futbolcu dahil 11 isimde koronavirüse rastlandı. Karşılaşmanın oynanıp oynanmayacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Yılmaz Vural dün yaptığı açıklamada "Koronavirüsten psikolojik olarak sıfır etkilendik. Ben 19 Nisan'da İstanbul'a gidip ailemi getirdim ve o günden beri tesisten dışarı çıkmadım. Burayı bir merkez haline getirip takımı yönettik. Aylardır futbola ara verdikten sonra hakikaten takımın psikolojisi yeniden düzene sokmak kolay değil. Ama bizimkiler tecrübeli bir ekip, dolayısıyla bu konuda hemen hemen sıfır etkilendiler" demişti.

228 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339