Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi19
Bugün Toplam902
Toplam Ziyaret1687411

Akşener: "Yakında gidecekler"

İYİ Parti lideri Akşener, "İşsizlik artarken küçük esnafın da “yok olmakla” karşı karşıya geldiğini belirten Akşener, “Tencere AKP'yi sallıyor. Yakında gidecekler” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bazı çevrelerden muhalif kesime yönelik her gün tehdit, iftira ve hakaret geldiğini belirterek, "Her gün bir arkadaşımız kıyma makinesine atılıyor. Bunları takip etmekte zorlanıyoruz. Artık aklı egemen kılmalıyız" dedi.

İşsizlik artarken küçük esnafın da “yok olmakla” karşı karşıya geldiğini belirten Akşener, “Tencere AKP'yi sallıyor. Yakında gidecekler” dedi.

Siyasi Partiler Kanunu'nda değişiklik yapılmasına karşı olmadıklarını belirten Akşener, Sözcü'den Saygı Öztürk'e şu açıklamalarda bulundu:

“Siyasi Partiler Kanunu ile ilgili düzenleme konularını, bizi konuşturmak için yapıyorlar. Seçimi kazanamayacaklarını bildikleri için ‘Nasıl kazanırız' yöntemlerini araştırıyorlar. ANAP döneminde de benzeri bir düzenleme yaptılar.

İzmit'te Doğru Yol Partisi, 5 milletvekilliğinin 5'ini de elde etmişti. Seçmen, oyu ile oynanmasına müsaade etmiyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde, Ekrem İmamoğlu, 13 bin oy farkla seçimi kazanmıştı. Haksız bir biçimde seçimin yenilenmesine karar verdirttiler. Ne oldu? Bu kez, İmamoğlu, 13 bin olan oy farkını 800 binden fazlaya çıkardı. Bu seçimin içinde İstanbullunun tümü var, içinde AKP seçmeni de var. Normalde aklı öne koyarak baktığımızda. Siyasi Parti Yasası'nın değişmesinde bir sakınca yok. Milletvekili transferini önlemek istiyorlar. Daha yakında parti değiştiren milletvekiline rozet taktılar.”

135 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382