Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi20
Bugün Toplam688
Toplam Ziyaret1668330

CHP ile Vatan Partisi arasındaki polemik büyüyor

Vatan Partisi'nden yapılan açıklamada, CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek’e yanıt verilerek, “PKK-HDP İle ittifak kuranlar yenilecek” denildi.

CHP İstanbul Milletvekili ve PM Üyesi Gökan Zeybek’in, basına yansıyan bir söyleşisinde, Vatan Partisi’nin, AK Parti, MHP, BBP ve mafya ile ittifak kurduğunu, bu ittifakı önümüzde seçimde yerle bir edeceklerini söylemişti. Zeybek'in sözlerine VP’den bir yanıt verildi:

Vatan Partisi MYK Üyesi – Basın Bürosu Başkanı Osman Erbil ,tarafından yapılan açıklamada şunları kaydetti:

“Vatan Partisi’nin son zamanlarda artan bir şekilde, Türkiye siyasetine yön vermesinden, milleti “vatan ve üretim” ekseninde birleştirme çalışmalarından Zeybek’in rahatsız olduğunu görüyoruz. Zeybek ve partisi CHP, emperyalist tehditlerin ve ekonomik tehlikelerin üstesinden gelecek “Vatan ve Üretim Hükümetinin” yaklaştığını görmüş ve endişeye kapılmıştır. Çünkü, Vatan Partisi’nin birleştirici program ve çözümleri CHP’nin sırtını dayadığı “halkın yüzde 50 yüzde 50 ayrışması” ve “PKK-HDP ile ittifak siyasetinin” her geçen gün daha fazla sorgulanmasını sağlamaktadır.  

       ZEYBEK’İN İDDİASININ TEMELİ: AMERİKAN SENARYOSU
       Millet İttifakı içinde sürekli kan kaybı yaşanırken, tabanlarındaki vatanseverlerden tepkiler artarken Zeybek’in bu iddialı çıkışı şaşırtıcı gibi görünebilir. Ancak biliyoruz ki emperyalist merkezlerin verdiği bir cesaret var. Ocak 2020 tarihli RAND Corporation raporuna bakıldığında, ABD’nin CHP ve HDP’yi nasıl yüreklendirdiği açıkça görülmektedir. Buna göre, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine karşıtlık” adı altında daha geniş çaplı sözde “Demokrasi İttifakı” kurulacak ve 2023 seçimleri alınacak. Tabii bu durumda ittifakın çapını genişletecek yeni güçler, Kılıçdaroğlu’nun “Yüzde 99 benziyoruz” dediği Davutoğlu ve Babacan oluyor. Böylece Türkiye, Batı merkezli bir dış politika ve güvenlik politikasına dönecek. Yani Küçük Amerika sürecine dönüş!

     ATLANTİK MASASINDA İKTİDAR HAYALİ
      İşte Zeybek’in özgüvenin kaynağı bu senaryoda üstlenilen roldür. Kılıçdaroğlu, Akşener, Davutoğlu, Babacan, Karamollaoğlu HDP’yle birlikte Türkiye’de iktidar olacak(!) Buyurun size Atlantik’in iktidar masası!
      Hala farkında değiller! ABD’nin biçtiği senaryolarda görev alanların, PKK ve FETÖ ile siyasi işbirliği yapanların Türkiye’nin geleceğinde yeri yok! Asla olmayacak! Türk Milleti onların kazanma şansını, 15 Temmuz’da, Hendek Operasyonlarında, Fırat Kalkanı’nda, Zeytin Dalı’nda, Barış Pınarı’nda tamamen bitirmiştir.

       MİLLİ YÖNDE DEĞİŞİM OLACAK 
Sayın Zeybek boş hayallere kapılmasın. Evet ufukta bir değişim var, ama bu milli yönde bir değişim olacak. Türkiye’nin “Vatan ve Üretim” diyen milli güçleri, bugünkü iktidarın da tabanını genişletilecek şekilde yakında Üreticilerin Milli Hükümetini kuracak.  
      Vatan Partisi’nin “Seçimlerde CHP’yi desteklemesi” ve “Mafya ile ortaklığı” iddialarına gelince... Vatan Partisi, CHP- HDP ittifakının oluşmaya başladığı günden bu güne, CHP ile hiçbir yerde siyasi işbirliği yapmamıştır. Aksine bu ittifaka her zaman meydan okumuştur. Geçmişi devlet içindeki mafya-gladyo güçlerini kulaklarından tutup halkın önüne çıkarma başarılarıyla dolu olan 



227 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339