Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam80
Toplam Ziyaret1681165

Davarcı, darbe tartışmaları için, “Suni gündem” dedi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Davarcı, “Bu işi tırmandırmak, halkı bölmek ve sokağa çıkarmak isteyenlerdir. Unutmayın ki, Depremden medet umanın enkaz üstlerine çöker” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Davarcı, son günlerde yeniden tartışılmaya başlanan darbe söylemleri için, “Bu söylentilerin tamamen suni gündem oluşturmak maksatlı olduğunu düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Davarcı, sitemize yaptığı açıklamada, “Bu konuyla ilgili uzun zamandır susup,Yazıp çizilenleri,açıklamaları ve karşılıklı söylemleri takip ediyorum. Bakıyorum ki söylentilerin ardı arkası kesilmiyor bu vesileyle bende düşüncelerimi sizlerle paylaşmak isterim. Epey bir zamandır gündemi meşgul eden Darbe söylentilerine çok fazla kulak asmayın” dedi.

“Bazıları gibi atar, gider ve tehditlerde bulunmayacağım fakat; şunu ifade etmek isterim ki, 15 Temmuz sonrasında böyle bir girişimde bulunmaya kimse cesaret edemez, İster Asker olsun,İsterse Sivil” diyen Davarcı şunları kaydetti:

“Bir kere Türk Askeri sokağa inmez ve buna tevessül etmez..Sivilleri örgütleyip sokağa çekmek ise öyle zannedilen gibi kolay birşey değildir. Zeminde ciddi toplumsal sıkıntıları ve çözülemeyen problemleri barındırması gerekir. O yüzden ben, bu söylentilerin tamamen suni gündem oluşturmak maksatlı olduğunu düşünüyorum. Ki diyelim öyle değilse de ikinci Bir ihtimal, birileri grupların atışmalarını, tartışmalarını kavgaya dönüştürme ve körükleme niyetindedir. Belki birileri bunu planlayıp kurguluyordur, birileri de farkında olmadan bu düşünceye hizmet ediyordur. Fakat buradan bir sonuç çıkacağını, vatandaşın sokaklarda birbirine gireceğini düşünenlerde bana göre havanda su dövüyorlar. O da olmaz” dedi.

BBP Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Davarcı, açıklamasında, “Bizim Milletimiz yeri gelir tartışır,yeri gelir sinirlenir,kızar,birbirini kırar ama hiçbir zaman kardeşine zarar verme niyetinde değildir. Sağduyuludur, anlayışlıdır, itidallidir. Kavgayı sadece ırzı, namusu ve memleketi için yapar! Ama gel gelelim bu işten bir grup zararlı çıkar. Onlar da; Bu işi tırmandırmak, halkı bölmek ve sokağa çıkarmak isteyenlerdir. Unutmayın ki, Depremden medet umanın enkaz üstlerine çöker” ifadelerine yer verdi.

369 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398