Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam214
Toplam Ziyaret1685647

Adana'dan kaçtı Karaisalı'da yakalandı

Olaya karıştığı ileri sürülen Ertan O. (42) da Karaisalı ilçesinde yakalandı. Olayda kullanılan tabanca ise Karasialı'daki ormanlık alanda toprağa gömülü olarak bulundu.

Sarıçam İlçesinde bir kişiyi silahla vurarak yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

42 yaşındaki Beytullah P. Sarıçam ilçesinde yürürken üzerine içinde birden fazla kişinin bulunduğu otomobilden tabancayla ateş açıldı. Beytullah P.'nin bacağına isabet eden 5 kurşunla yaralandığı saldırının ardından şüpheliler kaçtı. Yaralı, çevredeki vatandaşların olay yerine çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırmayla olayda kullanılan aracın plakasını buldu. Ekipler, Oğuz E. (36) adına kiralandığını belirlediği aracın Karaisalı ilçesi yönüne gittiği bilgisine ulaşarak aracı takibe aldı.
Güvenlik güçleri, aracı durdurup içindeki Oğuz E., Paşa Ahmet S. (42) ve Tayfur N.'yi (38) gözaltına aldı. Olaya karıştığı ileri sürülen Ertan O. (42) da Karaisalı ilçesinde yakalandı. Olayda kullanılan tabanca ise Karasialı'daki ormanlık alanda toprağa gömülü olarak bulundu.

Başka bir suçtan hakkında yakalama kararı bulunan Ertan O. ile diğer 3 zanlı sevk edildikleri adliyede çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

912 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382