Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam96
Toplam Ziyaret1681181

Fenerbahçe 23 Nisan'ı dev pankartla kutladı

Fenerbahçe kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Ülker Stadı’na bugüne kadar asılan en büyük pankartla kutladı. Maraton tribüne asılan 95 metre genişliğindeki pankartta Atatürk’ün Kurucu Meclis önündeki görüntüsü yer alıyor.

Fenerbahçe kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Ülker Stadı’na bugüne kadar asılan en büyük pankartla kutladı. Maraton tribüne asılan 95 metre genişliğindeki pankartta Atatürk’ün Kurucu Meclis önündeki görüntüsü yer alıyor. 

Fenerbahçe kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak için Ülker Stadı’nda maraton tribünün önüne dev bir pankart astı. Atatürk’ün Kurucu Meclis önündeki fotoğrafının basıldığı pankart, bugüne kadar asılan en büyük pankart olarak kayıtlara geçti.

Fenerbahçe Spor Kulübü 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kutlamalarıyla ilgili resmi sitesinden video paylaşımı yaptı. Sarı lacivertliler Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan 1920'de açılan kurucu meclis önündeki pankartını maraton tribününe astı.

Pankart 95 metre genişliğe, 35 metre yüksekliğe ve 520 kilogram ağırlığında. Fotoğrafın Üretim ve dikimi 48 saat, basımı 24 saat sürerken 6 kişilik dağcı ekibin yardımıyla 8 saatlik bir çalışmanın ardından stada asıldı.

Asılan özel fotoğraf bugüne kadar asılan en büyük pankart olarak da kayıtlara geçti.

Videoda iki küçük çocuk Ülker stadında mesajlarını iletirken daha sonra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gelerek 23 Nisan'ı kutlayan mesaj verip ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü andı.

"Bugün, stadımıza bayramımızı kutlamak için geldik. Ve Kalpleri bizimle olan milyonlar var yanımızda! Ne büyük onur, nasıl bir gurur...

Bu fotoğraf; Atamızın önderliğinde, bağımsız Türk devletinin temel taşı, milli egemenliğimizin simgesi olan meclisimizin açıldığı gün... Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşaması ve çocuklarımıza eşsiz bir gelecek bırakmak için yaptı her şeyi. Minnettarız, bizim için, ülkemiz için yaptıklarına.

Atam! Bizlere bıraktığın güzel ülkemizin geleceği, aydınlık yüzümüz olan çocuklarımıza; çocuklarımız bize emanet!"

Aydınlık100ümüz etiketiyle yayınlanan videoda Ülker stadında bulunan Başkan Ali Koç ve iki çocuk Atamıza “İzindeyiz, İlelebet” diyerek sözlerini tamamladılar.

Görüntülerde 23 Nisan ile ilgili Fenerbahçe kulübüne ülkemizin çeşitli şehirlerinden iletilen küçük çocukların bayram sevinci mesajları da yer aldı. Videoda ayrıca 8 farklı ülke, 61 farklı şehirden Fenerbahçe'ye ulaştırılan 3338 adet 23 Nisan videosunun kolajları yer aldı.

 

300 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398