Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam987
Toplam Ziyaret1669373

Fatma Akyüz Güher, evde sanatla terapi yapıyor

Ressam Fatma Akyüz Güher müziğin ve resmin insanları olumlu yönde etkileyip şu zorlu dönemde terapi ettiği düşüncesine inandığını ve desteklediğin ifade ederek,”Daha güzel günler için evde olmalıyız, evde kalmalıyız” dedi.


Adanalı Ressam Fatma Akyüz Güher “Evde kal” çağrılarına uyarak, evde resim ve ud çalışmalarına devam ederek Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği eserleri icra ediyor. Müziğin ve resmin insanları olumlu yönde etkileyip şu zorlu dönemde terapi ettiği düşüncesine inandığını ve desteklediğin ifade eden Güher, “Daha güzel günler için evde olmalıyız, evde kalmalıyız. Kendimiz, ailemiz, yakınlarımız , ülkemiz ve dünyamız için şimdilik  evde olmamız gerekiyor. Tüm ülkelerin sağlık ve ekonomi yönünden etkilendiği bu zorlu süreçte evimizde kalarak bugünlerin geçeceğine inanmalıyız. Evde beklerken belki şu ana kadar kendimize ve ailemize zaman ayırıp keşfetmedik. Birlikte kaliteli vakit geçirmeliyiz” dedi.

Güher, “Belki de bu süreci çok iyi kullanıp yapmadığımız birçok aktiviteyi evimizde yapabiliriz. Doğrusunu söylemek gerekirse sıkılma gibi bir lüksümüz yok, insanlar bizler için zor şartlarda çalışıyor. Tüm sağlık personelini ve insanlara hizmet eden tüm çalışanları yürekten destekliyorum. Covit-19 salgını mücadelesinde onlara teşekkür ediyorum. Dünya ülkelerinin ve ülkemizin bir an önce huzura ve refaha kavuşmasını canı gönülden diliyorum” dedi.

 

385 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173