Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam399
Toplam Ziyaret1679518

CHP'li Turgay Develi'den kurultay öngörüsü

Cumhuriyet Halk Partisi 24. Dönem Adana Milletvekili Turgay Develi,“CHP Kurultayı neoliberaller ile tam bağımsızlık isteyenlerin mücadelesine tanıklık edecek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi 24. Dönem Adana Milletvekili Turgay Develi, salgından sonra yapılması planlanan büyük kurultay için konuşarak, ““CHP Kurultay, dünyada yenilgiye uğrayan neoliberallerin parti içindeki temsilcileri ile tam bağımsızlık isteyenlerin mücadelesine tanıklık edecek” dedi.

Develi, büyük kurultay hakkında görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Develi,  yaptığı son açıklamasında şu görüşleri savundu:

“Şu solgun, korkudan titreyen günler geçtiğinde, büyük önderin gençliğe hitabesindeki öngörüsü gerçekleşmiş, "Millet fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşürülmüş" durumdayken, "Benim iki büyük eserim var. Biri Cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi'dir" diyerek ulusuna emanet ettiği CHP'nin büyük kurultayı toplanacak.
“Kurultay, dünyada yenilgiye uğrayan neoliberallerin parti içindeki temsilcileri ile tam bağımsızlık isteyenlerin mücadelesine tanıklık edecek. Partiyi, halka hiç bir şey söyleyemeyen, söyleyip savunduklarına da inanacak kimseyi bırakmayan fikri yenilmişlerle; üretim, adil bölüşüm, halkçı, devletçi politikaları savunanlar arasında tercih, iktidar olup olmama tercihidir aynı zamanda.
Bu arada, Adana'da bu günlerde sahneye konulan kendi belediye başkanına karşı imza toplama, oda başkanının belediye başkanının boyunun ölçüsünü alma niyetli basın açıklaması ve parti yönetiminin de tarihte ilk defa yaşanan ve basında "sorgulama" olarak geçen gelişmelere yeni hangi halkalar eklenecek, dikkat ve ibretle izliyoruz.
Adanalılar biliyor da, dışarıdakilere önerim, bu organizasyonu izlerken aklınıza halkın çıkarı, partinin geleceği falan gelmesin, gerçeği öğrendiğinizde hayal kırıklığınız derin olur!”

150 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404