Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam38
Toplam Ziyaret1681123

ÇULHAOĞLU ‘’DEVLET YÖNETMEK ANLIK KARARLAR ALMAK DEĞİLMİŞ’’

Çulhaoğlu, “Her konuda erken konuşmak, ahkam kesmek, doğru değilmiş: Devlet yönetmek anlık kararlar almak değilmiş. Yarını görmek gerekiyormuş” dedi.

İYİ PARTİ Adana Millletvekili Dt. M. Metanet Çulhaoğlu:” milletimiz en zor günlerinde bile yanında olmayan, AK Partiden umudunu kesti” dedi.

Çulhaoğlu, “Her konuda erken konuşmak, ahkam kesmek, doğru değilmiş: Devlet yönetmek anlık kararlar almak değilmiş. Yarını görmek gerekiyormuş” dedi.

Çulhaoğlu yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“ 2002 yılanda iktidara gelen ve aradan geçen 17 yılı aşkın sürede devletimizin kasasını bomboş bırakan ve milletin zor zamanları için merkez bankasının kasasında bulunan kefen parası (İhtiyat Akçesi)’de dahil elde avuçta ne varsa betona ve yandaşların işleri için heba eden, millete para yerine IBAN numarası vererek acziyetlerini ortaya koyan,Devletimizi el avuç açan bir Devlet haline düşüren, diyaneti kullanarak Devleti milletin zekât parasına muhtaç hale getiren Ak Partiye ilk seçimlerde mutlaka gereken ders verilecektir. Ak Parti Genel BaşkanıErdoğan'ın uyguladığı tek adamve saray politikalarının, zengini çok daha zengin, fakiri çok daha fakir hale getirdiğini bu salgın virüs döneminde daha iyi anlamaktayız. Yandaş müteahhitler ve büyük işadamlarından başka kimseye ekonomik istikrar paketi açıklayamadılar yine. Milletimiz virüs salgını sebebiyle evine para götüremezken yani milletimiz yardıma muhtaçken, milletine yardım edeceğine milletten maddi yardım isteyen bir Ak Parti Genel Başkanıve kabinesi ile karşı karşıyayız. Milletimizin zor durumunda bile yanında olmayan bu iktidardan bir beklentisi kalmadı. Bu salgın ile mücadele eden ülkeler yüzlerce milyar dolarlık yardım paketlerini açıklarken, Türkiye Cumhuriyeti yönetimi 100 milyar TL (Yaklaşık 14,5 Milyar dolar) halka değil, zenginlere paket açıklayabildi. Artık milletimiz son döneminde bu hükümetin kendilerine daha fazla zarar vermesini istemiyor. Corona virüs COVİT 19 salgını ülkemizde her geçen gün artarak can almaya devam etmekte olup, iktidardan beklenti bu günlerde bari siyasi çıkarlar ikinci plana itilerek sağlıklı yaşam koşullarının sağlanması, ekonomik kaygıların giderilmesi,Ak Parti Genel Başkanınınegosunu bırakıp siyasi partiler ile birlik olması,yerel-genel demeden, ayrıştırmadan bütün güç ve imkanları ilebirlik içinde bu musibetten en az zararı görmesiydi. Ancak Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, burada da enayet göstererek, kendi partisinden olan belediyelerin bağış kampanyası yapmasına rıza göstermiş, kendilerinden olmayan belediyelerin kampanyalarını yasaklamıştır. Halbuki 2013 yılında yardım toplamada kısıtlamaları kaldırıyoruz, vatandaşımız, bundan sonra yardımlarını hür iradesiyle istediği yere verebilecek demişti. Demek ki neymiş? Her konuda erken konuşmak, ahkam kesmek, doğru değilmiş: Devlet yönetmek anlık kararlar almak değilmiş. Yarını görmek gerekiyormuş

Değerli Hemşerilerim, Ne yazık ki milletimizin büyük çoğunluğu ve küçük esnafımız içinde bulunduğumuz sürece üç ay dayanamaz haldedir. Zaten işsizlik cumhuriyet tarihinin rekorunu kırmışken şimdi 5 milyon insanımız daha işini-aşını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Reel sektör kayıplarının telafi edilmesini beklerken, isterseniz kredi verebiliriz yani sizi daha da borçlandırabiliriz denmektedir. Bu millete daha fazla cefa çektirmeye hakları olmayanlar “Biz bize yeteriz" demektedirler, demesi kolay tabii. Bu ülkede iki milyona yakın küçük ticarethane var. Günlük yevmiye ile çalışanlar var. Asgari ücret ile çalışıp evini geçindirmeye çalışan milyonlar varken, birde bu kesimlerden bağış istenmesi koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin içinde bulunduğu, getirildiği hali gözler önüne sermektedir. Yandaş vakıf ve Derneklere oluk oluk para akıtanlar millete gelince ortadan kayboluyorlar. Bu milletin aklı ile dalga geçmeyi bırakın ve milletimizden aldıklarınızı milletimize verin artık diyor, mecbur kalmadıkça evde kalmanız sizi ve sevdiklerinizi korumak için çok önemlidir. hepimiz bunun bilinci ile hareket etmeliyiz .Bütün vatandaşlarıma sağlıklı, huzurlu günler diliyorum."

349 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398