Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam837
Toplam Ziyaret1669223

GESAM sergisi sona erdi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Adana Yeni Müze’de açılan 20 sanatçının çizdiği 35 eser göz kamaştırdı.

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Gülşen Doğan başkanlığındaki Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (GESAM) Adana Şubesi yeni Yönetim Kurlunun açtığı ilk karma resim sergisi sona erdi.

GESAM’ın yeni Başkanı Gülşen Doğan, göreve geldikten sonra 2 gün içerisinde bu sergiyi hazırladıklarını belirterek, “Sergimizin açılışına Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş ve eşi Sayın Beyhan Demirtaş da katılarak bizleri onurlandırmışlardır. Valimiz Mahmut Demirtaş, kadınların eğitimli, donanımlı ve bilinçli olmasının sağlıklı bir toplumun ön şartı olduğunu söylemişlerdir. 20 sanatçının eserlerinin yer aldığı serginin açılış kurdelesini beraberindekilerle keserek sergideki resimleri tek tek inceledi ve eser sahiplerinden resimler hakkında bilgi alarak sanatçıları kutladı” dedi.

Doğan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Temalı sergiye CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut da sergiyi gezerek sergide eserleri olan tüm sanatçıları ve emekçi kadınların kadınlar gününü kutladı ve her zaman destek olacaklarını söylediğini ifade etti.

Sergiye Ayşe Sezen, Başak Yiğenoğlu, Eda Şengül, Ferah Eker, Fatma Nevin Arıkoğlu ,Gülay Yılmaz, Gülşen Doğan,Mehmet Nuri Börüban, Hasan Çakır, Hasan Erdoğan, Hatice Gönen Uğurlular, Meryem Pırlak, Nermin Batmaz, Saliha Yeşilköy, Senay Alban ,Sibel Çakar,  Tevfik Gökdemir, Tezcan Ballı Çardak, Yurdagül Sidal, Şahnaz Yılmaz eserleri katıldı.

303 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339