Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam550
Toplam Ziyaret1668936

CHP Karaisalı İlçe Başkanı Eren'den karşı eleştiri

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ile Meclis Üyesi Mustafa Ekici’nin Karaisalı Belediye Meclisinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kınamalarına CHP İlçe Başkanı Mustafa Eren cevap verdi.

CHP Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Eren, yaptığı yazılı açıklamada, “Karaisalı Belediye Meclisi olağan toplantısında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yapılan talihsiz açıklamalara CHP Karaisalı ilçe Başkanlığı olarak çok üzüldüğümüzü belirtiyoruz” dedi.

Eren, “Aynı gün Sayın AKP Genel Başkanı aynı hakaret içeren cümleleri genel başkanımız için kullanmıştır. Aynı cümleleri aynı gün içerisinde grup başkanvekilimiz Sayın AKP Genel Başkanı için kullanmıştır. Yani bir taraf hakaret ederken " tam da birliğe ihtiyacımız olduğu günlerde"  cümlesi kullanılmazken, bu hakarete cevap verilince mi birliğe ihtiyacımız olduğu hatırlanıyor? Bu nasıl bir adalettir?” diye sordu.

Eren açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Çok değil birkaç yıl önce "Başkanlık Sistemi” gelirse şehitler gelmeyecek" diye televizyonlara, billboardlara, gazetelere çarşaf çarşaf ilan verenler bugün" Şehitler tepesi boş kalmayacak " diye açıklama yapmalarını nereye koyacağız? Bu ne yaman bir çelişkidir? Arşivlerde baktığımızda kimlerin kimlere nasıl hakaret edip sonra hiç bir şey olmamış gibi el sıkıştıklarını görünce ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Peki çok değil birkaç yıl sonra" Zalim Esad'ın eli sıkılırsa kimler nasıl bir açıklama yapacak çok merak ediyoruz?”

548 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339