Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam247
Toplam Ziyaret1685680

Çukurova Kaymakamlığı’ndan E-Robotics Projesi

4. Sanayi Devrimi adı verilen projede yetişkin eğitimi için Mobil Robotik E-Öğrenme Kursu başlatıldı. Proje kapsamında bir Mobil Robotik E-Öğrenme Kursu Platformu oluşturulacak.



Çukurova Kaymakamlığınca yetişkin eğitimini hedef alan yeni bir proje geliştirildi.  4. Sanayi Devrimi adı verilen projede yetişkin eğitimi için uluslararası Mobil Robotik E-Öğrenme Kursu başlatıldı.

Proje hakkında verilen bilgiye göre, Romanya, Portekiz, Yunanistan ve Türkiye’den Çukurova Kaymakamlığının dahil olduğu, Seyhan Halk Eğitim Merkezi’nin koordinatörlüğünü üstlendiği E-Robotics “E-Learning course on Mobile Robotics for Adult Education: the fourth industrial revolution” projesinin ilk toplantısı 20-21 Ocak 2020 tarihlerinde Adana’da gerçekleştirildi.

Projenin temel amacının,  mobil robotik alanında yetişkin eğitimi eğitmenleri için  bir E-Öğrenme kursu tasarlayıp eğiticilerin ve öğrencilerin teknik becerilerini geliştirmelerini sağlamak ve hesaplamalı düşünme ve problem çözme gibi yeni beceriler kazanmalarına öncülük etmek olduğu belirtilerek, “Platform oluşturulduktan sonra, E-öğrenme Eğitim Kursu Yetişkin Eğitimi eğitmenleri ile uygulamaya konulacaktır. Proje süresi 24 ay olarak belirlenmiştir. Proje sonunda pedagojik uygulamalar ile ilgili deneyimleri hakkında bir kitap üretilecektir” denildi.

20-21 Ocak 2020 tarihlerinde Adana’da bir otelde düzenlenen ve 2 gün süren toplantıda, projenin ortak kilometre taşları hakkında çalışma oturumu yapılarak, proje yönetimi, kalite planı faaliyetleri ve entelektüel çıktılar üzerinde görüşler paylaşıldı. Ayrıca gelecek dönem için görev tablosunun revizyonu konuşulurken, toplantının iç değerlendirmesi yapılarak, toplantı sonunda sertifikaların teslimi gerçekleştirildi.

249 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382