Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam139
Toplam Ziyaret1680346

Karaisalı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevini Hizmete Açtı

Sosyal belediyecilik anlamında önemli hizmetleri ilçeye kazandıran Karaisalı Belediyesi bu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Karaisalı Belediyesi ve ilçe müftülüğünün iş birliğiyle faaliyete giren Hafız Ahmet Topak Kreş ve Gündüz Bakımevi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İlçenin temel ihtiyaçlarından birisi olan kreş ve gündüz bakımevini Karaisalı’ya kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Bu önemli eksikliği belediye olarak gidermek için ilçe müftülüğümüz ile protokol imzalayarak kreş ve gündüz bakımevini hizmete açıyoruz. Burada 4-6 yaş arası çocuklarımız eğitim görecek. Kreşin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Değişen ve gelişen bir Karaisalı yaratmak için hizmetlerimize duraksamadan devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini İlçe Kaymakamı Mehmet Kaya, Belediye Başkanı Saadettin Aslan, siyasi parti ilçe başkanları ve meclis üyeleri hep birlikte keserek, Hafız Ahmet Topak Kreş ve Gündüz Bakımevinin açılışını gerçekleştirdiler.

350 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704